01-05-2008, 12:10 | #1 |
O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş
BU KADAR SAÇMA BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM... > > >
Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan M.Ali Yılmaz da Fazıl Say gibi konuştu. Bu ülkede yaşanmaz diyen Yılmaz'ın sebebi ise çok ilginç. Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan Mehmet Ali Yılmaz, Radiosport'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni futbol yasasının çıkmasından sonraki gelişmeleri, mahkeme kararlarını ve ilişkileri yorumlayan Yılmaz, "Prestijimiz ve ulusal itibarımız sarsılıyor. 'Bu hükümet her şeyle başa çıkıyor, bir Haluk Ulusoy'la başa çıkamıyor' görüntüsü, üzücü ve güvensiz. Bir yasa çıkmışsa tüm ülkeyi bağlar ve uygulanır. Nasıl bir saçmalıktır anlamadım. Hâlâ UEFA ve FIFA'dan bahsediliyor. Ülkenin bu zibidilerle ne işi var" ifadesini kullandı. SİYASETÇİLER ACİZ Yaşananlar karşısında kahrolduğunu söyleyen Mehmet Ali Yılmaz, "Aciz siyasetçi arkadaşlarım için de üzülüyorum. Kanun değişikliği ya da çözüm noktası her neyse, bir an evvel çözmek gerekirken, böyle bir eyyam, bu kadar lüzumsuz bir işgal olabilir mi? Yanlış olsa bile, TBMM'nin çıkardığı kanunu kimin uygulayacağı belli değil mi; 'Hayır bunu biz uygulamayız' deme cesaretine kim sahiptir? Ya gönderin ya da gönderemiyorsanız, bırakın kulüpler göndersin. " yorumunu yaptı. ŞİKAYET YERİ TÜRKİYE'DİR Daha önce "Haluk Ulusoy da Leyla Zana gibi Türkiye'yi sürekli dışarı şikayet ediyor" sözlerinden kesinlikle pişmanlık duymadığını söyleyen Yılmaz, "Ülkemi kim küçük düşürürseaynı lafı ederim. FIFA'nın Türkiye üzerinde yaptırımı yoktur. Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diye konuştu. (Sabah) Güle güle git sayın Şahin >
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-05-2008, 12:19 | #2 |
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir....
Böylelerinin zaten Türkiye'de işi yokk... |
|
01-05-2008, 14:20 | #3 | |
Alıntı:
ne kadar kolay oldu "gidiyorum " demek ... birşeye kızan "bu ülke de yaşanmaz artık gidiyorum" diyor... > |
||
01-05-2008, 14:28 | #4 |
Kaçın kaçın siz de kaçın kolayınıza geliyor değil mi!!!
|
|
01-05-2008, 14:34 | #5 |
"Ülkemi kim küçük düşürürse" (Ülkesiini madem bu kadar düşünüyor(!) )diye bir ifade kullanan aynı insan ,"Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diyor.Bu ne yaman çelişki Sayın Yılmaz !
|
|
01-05-2008, 14:47 | #6 |
tepkisi sert olmuş ama nedemek istediğini anlayan anlamıstır.. ben anladım. haluk ulusoy oldukça çok tartısmalar çıkacaktır.. def etmek gerekiyo onu bi an önce.. siyasetçilere bende kızıyorum onu hala başkan diye barındırdıkları için !! ama yinede biraz daha sakin olmalıydı mehmet ali yılmaz..
|
|
01-05-2008, 14:51 | #7 |
mehmet ali yılmaz çok fevri çıkış yapmış.yakıştıramadım
|
|
01-05-2008, 22:17 | #8 |
bu ülkeden ayrılacam muhabbetide moda oldu her medyatik olmak isteyen ülkeyi terkedicem edebiyatına girişiyor
yürüyün gidin sizi tutanmı var yatacak yeriniz yok |
|
01-06-2008, 02:59 | #9 | |
Alıntı:
|
||
01-06-2008, 03:22 | #10 |
off bir acı kayıp daha
napcak bu ülke sensin mehmet ali :D :D hadi fazıl'la beraber gidin fazla kalabalık yapıyosunuz ülkemde ;) ;) |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|