AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 01-05-2008, 12:10   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart O da,Türkiye'den gitmek istiyormuş
BU KADAR SAÇMA BİR ÜLKEDE YAŞAMAK İSTEMİYORUM... > > >

Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan M.Ali Yılmaz da Fazıl Say gibi konuştu. Bu ülkede yaşanmaz diyen Yılmaz'ın sebebi ise çok ilginç.

Bir dönem spordan sorumlu devlet bakanlığı ve Trabzonspor başkanlığı yapan Mehmet Ali Yılmaz, Radiosport'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeni futbol yasasının çıkmasından sonraki gelişmeleri, mahkeme kararlarını ve ilişkileri yorumlayan Yılmaz, "Prestijimiz ve ulusal itibarımız sarsılıyor. 'Bu hükümet her şeyle başa çıkıyor, bir Haluk Ulusoy'la başa çıkamıyor' görüntüsü, üzücü ve güvensiz. Bir yasa çıkmışsa tüm ülkeyi bağlar ve uygulanır. Nasıl bir saçmalıktır anlamadım. Hâlâ UEFA ve FIFA'dan bahsediliyor. Ülkenin bu zibidilerle ne işi var" ifadesini kullandı.

SİYASETÇİLER ACİZ
Yaşananlar karşısında kahrolduğunu söyleyen Mehmet Ali Yılmaz, "Aciz siyasetçi arkadaşlarım için de üzülüyorum. Kanun değişikliği ya da çözüm noktası her neyse, bir an evvel çözmek gerekirken, böyle bir eyyam, bu kadar lüzumsuz bir işgal olabilir mi? Yanlış olsa bile, TBMM'nin çıkardığı kanunu kimin uygulayacağı belli değil mi; 'Hayır bunu biz uygulamayız' deme cesaretine kim sahiptir? Ya gönderin ya da gönderemiyorsanız, bırakın kulüpler göndersin. " yorumunu yaptı.

ŞİKAYET YERİ TÜRKİYE'DİR

Daha önce "Haluk Ulusoy da Leyla Zana gibi Türkiye'yi sürekli dışarı şikayet ediyor" sözlerinden kesinlikle pişmanlık duymadığını söyleyen Yılmaz, "Ülkemi kim küçük düşürürseaynı lafı ederim. FIFA'nın Türkiye üzerinde yaptırımı yoktur. Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diye konuştu.

(Sabah)

Güle güle git sayın Şahin >

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-05-2008, 12:19   #2
Kullanıcı Adı
Mehmet POLAT
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir....

Böylelerinin zaten Türkiye'de işi yokk...
Mehmet POLAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 14:20   #3
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
Mehmet POLAT Nickli Üyeden Alıntı
Giden gitsin kalan sağlar bizimdir....

Böylelerinin zaten Türkiye'de işi yokk...
gerçekten giden gitsin .....

ne kadar kolay oldu "gidiyorum " demek ... birşeye kızan "bu ülke de yaşanmaz artık gidiyorum" diyor... >

Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 14:28   #4
Kullanıcı Adı
GÜLseven
Kaçın kaçın siz de kaçın kolayınıza geliyor değil mi!!!
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 14:34   #5
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
"Ülkemi kim küçük düşürürse" (Ülkesiini madem bu kadar düşünüyor(!) )diye bir ifade kullanan aynı insan ,"Bu kadar saçma bir ülkede yaşamak istemiyorum" diyor.Bu ne yaman çelişki Sayın Yılmaz !
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 14:47   #6
Kullanıcı Adı
tuğba61
tepkisi sert olmuş ama nedemek istediğini anlayan anlamıstır.. ben anladım. haluk ulusoy oldukça çok tartısmalar çıkacaktır.. def etmek gerekiyo onu bi an önce.. siyasetçilere bende kızıyorum onu hala başkan diye barındırdıkları için !! ama yinede biraz daha sakin olmalıydı mehmet ali yılmaz..
tuğba61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 14:51   #7
Kullanıcı Adı
airbus
mehmet ali yılmaz çok fevri çıkış yapmış.yakıştıramadım
airbus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 22:17   #8
Kullanıcı Adı
romakudüs
bu ülkeden ayrılacam muhabbetide moda oldu her medyatik olmak isteyen ülkeyi terkedicem edebiyatına girişiyor
yürüyün gidin sizi tutanmı var yatacak yeriniz yok
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 02:59   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
tuğba61 Nickli Üyeden Alıntı
tepkisi sert olmuş ama nedemek istediğini anlayan anlamıstır.. ben anladım. haluk ulusoy oldukça çok tartısmalar çıkacaktır.. def etmek gerekiyo onu bi an önce.. siyasetçilere bende kızıyorum onu hala başkan diye barındırdıkları için !! ama yinede biraz daha sakin olmalıydı mehmet ali yılmaz..
Malesef siyasetçilerin, futbol federasyonuna karışma hakları yok. Karıştıkları anda FIFA ve UEFA devereye giriyor ve böyle durumlarda ülkeyi uluslararsı müsabakalardan men cezasına kadar ağır cezalarla cezalandırabiliyor. Yani futbol ve devlet işlerini birbirine karıştıramıyorsunuz. Laiklik gibi birşey işte...
Alt 01-06-2008, 03:22   #10
Kullanıcı Adı
Parantez
off bir acı kayıp daha
napcak bu ülke sensin mehmet ali :D :D

hadi fazıl'la beraber gidin fazla kalabalık yapıyosunuz ülkemde ;) ;)
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)