![]() |
#1 |
![]() Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan’ın cenaze töreninde yaptığı konuşmayla dikkat çeken imam İhsan Özkes “DARALTILAN DİN TARTILAN İMAN” adıyla bir kitap kaleme aldı.
İhsan Özkes, kitabında Saylan’ın cenaze töreninden sonra yazılanların ve konuşulanların yanında, Madımak Katliamı, İslam’da sağ ve sol kavramları, Çorum olayları ve Aleviler gibi birçok konuya değindi. Kitabında kendisine yapılan saldırıların nedenlerine yer veren Özkes bu sebepleri şöyle sıralıyor; 1- Atatürkçü, laik, çağdaş, aydın bir çizgide oldum. 2- DSP’den aday, CHP’den aday adayı oldum. 3- “İnanç sömürüsü İslam’a ve uygarlığa büyük engeldir” ve “Siyasallaştırılan din ve siyaset” isimli kitaplar yazdım. 4- Türkan Saylan’ın cenaze namazını kıldırdım ve konuşma yaptım. “Bu kadarı da fazla” deyip bazılarının kendisine karşı saldırıya geçtiklerini söyleyen Özkes şöyle devam ediyor; “Çünkü bunlara göre bu dört madde suçtur. Bunların özlediği düzen tam kurulsa, beni meydanda Allah rızası için asarlar ve arkamdan da şükür namazı kılarlar.” Eğer millet olarak uyanmazsak Afganistan ve Irak gibi olmamızın uzak olmadığını belirten Özkes, bunun bertaraf edilmesinin de Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkılmasıyla mümkün olduğunu söylüyor. Odatv.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Müftülük yapmış bir insan nasıl olurda laikim ben der?Din ve devlet işelerinin birbirinden ayrı olduğunu savunan bir müftüde güzelmiş.
Madımak Provokasyonuna katliam diyen,dini dünyevi işlerinden ayrı tutacaksın diyen laik sistemi savunan,kuruluşundan bugüne kadar dini inancı eleştiren ve imanlı insanlara savaş açan chp yi savunan,merve kavakçıya hakaretler savuran ecevitin partisi dsp den belediye başkanı adayı olan,çocuklara namaz kıldırmayın bale yaptırın diyen,dinimizi dogma olarak gören,ömrünü başörtüsü savaşına adamış imansız saylana hayranlık duyarcasına öven bir imamın yazdığı kitaba itimat etmem |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Laikmiş demek kim vermiş buna imamlık vazifesini onu bulmak lazım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Oku demiş kızlar okusun demiş ama başörtülü kızlar okumasın diyen bir zihniyeti kendisine örnek edinmiş.
Bak ne kadar komik duruma düşüyorsun bizlerde oku diyoruz okumalıyız tabi.Ama imam hatiplileri sınavda eliyorsunuz başörtülüleri kapıda eliyorsunuz ee turşucu kim okuyacak ozaman soralım imam efendiye. Atatürkçü inanç kelimeside çok güzelmiş.Hiç kusura bakmayın ben dini hiçbir işimden ayrı tutmuyorum tutmayacağımda.İmam efendide zekeriya beyaz olma yolunda ilerliyor herhalde |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() Okumak diyorsun müslüman aleminin okuması için en büyük çabayı veren Fethullah Gülen hocayı suçluyorsun sonra. Kitaptan bahsediyorsun belkide en muhteşem islami yazar olan Mustafa İslamoğluna söz sözylüyorsun. Sana çok güldüm bu konudan dolayı yıllardır dinle mücadele veren ulusalcılar bu tür hıocaları görünce hemen savunmaya alıyorsunuz.Biz bir hocayı sevince gerici oluyoruz.. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Kızlar okusun diyen hoşuna gidiyorda imam hatipliler ve başörtülü kızlarda okusun diyen neden laikliğe aykırı oluyor.Cevabı çok açık din düşmanısınız. Aihm istediği kararı verebilir Allah(C.C) yasalarından daha büyük hiç bir yasa yoktur.Çatlayabilirsiniz davamızdan dönmeyeceğiz. Ayrıca partim laikliğin karşıtı odağımı bilmiyorum ama ben laikliğin karşıtıyım.Dini hiçbir işten ayrı tutmam.Eğer sırf bu yüzden bu dünyada rahat edemeyeckem ahirette benim bu hakkımı kısıtlayanlardan hakkımı fazlasıyla alırım. Hakaretlerin başladı lafın bitti banlanman yakın keşke banlamasalarda senel biraz daha oynasam böyle cahili bilgisizi gelince çok hoş oluyor Konu İntifada tarafından (03-16-2010 Saat 19:08 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Al sana bir anektod daha bir ulusalcı vatan haini desin bu vatana sizden daha falza ihanet eden bir grup varmı.Halk düşmanı din düşmanı amerikan milliyetçisi komik tayfa sizi
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Seningibi bi adam böyle bir imamı öve öve bitiremesin sonra ulusalcı haline bakmadan bize vatan haini de
Kim ikiyüzlü çokbelli turşucu |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|