![]() |
#1 |
![]() Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kartepe isimli deniz otobüsünü kaçıran ve terörle mücadele ekiplerinin ısrarlı uyarılarına rağmen teslim olmayınca etkisiz hale getirilen PKK'lı Mensur Güzel ile ilgili şok bir bilgiye ulaştık.
Kaçırdığı deniz otobüsüne düzenlenen operasyonda öldürülen Mensur Güzel ile Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu'nun telefon görüşmesinde PKK'dan milli maça kadar pek çok konu gündeme gelmiş, Ekizoğlu, “Kürtüm” diyen Güzel'e “Ben de Çerkezim, biz bütünüz” demiş ancak Güzel teslim olmaya ikna olmamıştı. Bunun üzerine düzenlenen operasyonla öldürülen PKK'lı Mensur Güzel'le ilgili şok bir bilgiye ulaştık. “BEN KÜRDÜM BANA KÜRT DE” DEDİ ERMENİ ÇIKTI Güzel ailesinin köyü olan Diyarbakır Kulp ilçesinin Bahemdan köyünün (yeni ismi Ayhan köyü) 20. yüzyıl başlarında Ermeni yerleşimiydi. Bu konuda internette bilgiler yer alıyor. Nitekim Ermeni Sanatçı Aram Tigran da Ayhan köylü. Mensur ve PKK'lı kız kardeşi Şeyma Güzel'in amcası Abdurrahman Güzel'in kızının ismi de “Üstüyan”. Yani bir Ermeni ismi. Mensur ve Şeyma Güzel'in amcası Mehmet Emin'in eşinin babasının adı ise Akup. Bu da bir ermeni ismi. Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() habervaktimde bu siralar soya, sopa cok takdi.. ya teröristin irki, dini, milliyeti yokdur ki adi üstünde terörist..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() 3 soy geçmişimizi bi incelesek neler çıkar kimbilir ![]() korkum o ki akit bigün çıkacak soyumu araştıracak bir gavurluk bulup beni fişleyecek ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu arada isin komik kismina bakarmisiniz.. teröristin ermeni oldugunu amcaoglunun, dedesinin isimlerine bakarak kanaat getirmis ama amcanin isme bakarmisiniz Abdurrahman :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mesele soy sop meselesi degildir.
Mesele hangi kimligi kullanarak, kimler icin ve kim oldugunu gizleyerek bir seyi yapiyor olma meselesidir... Herkesin özeli sahsidir ve baskalarina namahrem olmali. Fakat toplumu ilgilendiren hususlarda bu tür haberlerin yapilmasini destekliyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Soyunu sopunu bilmeyen sömürülür
![]() Hoş pkk ayrıca ermni yapılanması zaten. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() üstadim sen bilirsin almanyada türkler bir sorgun, cinayet, kavga yapsa " Türke, Türkin" diye büyük puntolarla haber yaparlar ama iyi birsey oldugu zaman satir arasina saklarlar..
yani o sahsin ermeni,kürt, arap olmasi neyi degistirirki sonucda eli kana bulasmis bir terörist ermeni olunca nefretimiz iki kat mi artacak.. ben hep sunu söylerim evet pkk kürt kökenli bir terör örgütüdür ama her kürt, pkk li degildir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hüdaverdi sen soyunu sopunu biliyon mu la
![]() biliyosanda kaç nesil biliyon ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yok hacı önemli
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hacı baba Türk,annenin anne tarafı macır mı manav mı ne ondan,annenin baba tarafı boşnak
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|