AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-15-2011, 22:58   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart O terörist Ermeni çıktı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Kartepe isimli deniz otobüsünü kaçıran ve terörle mücadele ekiplerinin ısrarlı uyarılarına rağmen teslim olmayınca etkisiz hale getirilen PKK'lı Mensur Güzel ile ilgili şok bir bilgiye ulaştık.

Kaçırdığı deniz otobüsüne düzenlenen operasyonda öldürülen Mensur Güzel ile Emniyet Müdür Yardımcısı Mutlu Ekizoğlu'nun telefon görüşmesinde PKK'dan milli maça kadar pek çok konu gündeme gelmiş, Ekizoğlu, “Kürtüm” diyen Güzel'e “Ben de Çerkezim, biz bütünüz” demiş ancak Güzel teslim olmaya ikna olmamıştı.

Bunun üzerine düzenlenen operasyonla öldürülen PKK'lı Mensur Güzel'le ilgili şok bir bilgiye ulaştık.

“BEN KÜRDÜM BANA KÜRT DE” DEDİ ERMENİ ÇIKTI

Güzel ailesinin köyü olan Diyarbakır Kulp ilçesinin Bahemdan köyünün (yeni ismi Ayhan köyü) 20. yüzyıl başlarında Ermeni yerleşimiydi. Bu konuda internette bilgiler yer alıyor.

Nitekim Ermeni Sanatçı Aram Tigran da Ayhan köylü.

Mensur ve PKK'lı kız kardeşi Şeyma Güzel'in amcası Abdurrahman Güzel'in kızının ismi de “Üstüyan”. Yani bir Ermeni ismi.

Mensur ve Şeyma Güzel'in amcası Mehmet Emin'in eşinin babasının adı ise Akup. Bu da bir ermeni ismi.

Habervaktim.com

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-15-2011, 22:59   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
habervaktimde bu siralar soya, sopa cok takdi.. ya teröristin irki, dini, milliyeti yokdur ki adi üstünde terörist..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2011, 23:00   #3
Kullanıcı Adı
İntifada

3 soy geçmişimizi bi incelesek neler çıkar kimbilir
korkum o ki akit bigün çıkacak soyumu araştıracak bir gavurluk bulup beni fişleyecek
Alt 11-15-2011, 23:03   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
bu arada isin komik kismina bakarmisiniz.. teröristin ermeni oldugunu amcaoglunun, dedesinin isimlerine bakarak kanaat getirmis ama amcanin isme bakarmisiniz Abdurrahman :D
Alt 11-15-2011, 23:06   #5
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Mesele soy sop meselesi degildir.
Mesele hangi kimligi kullanarak, kimler icin ve kim oldugunu gizleyerek bir seyi yapiyor olma meselesidir...

Herkesin özeli sahsidir ve baskalarina namahrem olmali.
Fakat toplumu ilgilendiren hususlarda bu tür haberlerin yapilmasini destekliyorum...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2011, 23:08   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Soyunu sopunu bilmeyen sömürülür
Hoş pkk ayrıca ermni yapılanması zaten.
Alt 11-15-2011, 23:09   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
üstadim sen bilirsin almanyada türkler bir sorgun, cinayet, kavga yapsa " Türke, Türkin" diye büyük puntolarla haber yaparlar ama iyi birsey oldugu zaman satir arasina saklarlar..
yani o sahsin ermeni,kürt, arap olmasi neyi degistirirki sonucda eli kana bulasmis bir terörist ermeni olunca nefretimiz iki kat mi artacak..
ben hep sunu söylerim evet pkk kürt kökenli bir terör örgütüdür ama her kürt, pkk li degildir..
Alt 11-15-2011, 23:11   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
hüdaverdi sen soyunu sopunu biliyon mu la
biliyosanda kaç nesil biliyon
Alt 11-15-2011, 23:14   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yok hacı önemli dtk denen saçmalığın kongresine bak ne kadar buna önem verdiklerini görürsün itler ülkemizdeki afrikalı birini bile çağırıyor Maksat ırk üzerinden siyaset yapmak. Madem böyle davranıyorlar her kürdüm diyenin kürt olmadığını göstermek lazım,pkk daki diğer ırklarıda göstermek gerekir,gerçi hoş karşılarlar ama olsun gösterme biçimi önemli. Hatta o kongrede süreyya önder 'türkelr adına ben varım' demişti,hay aklına tükürdüklerim
Alt 11-15-2011, 23:15   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Hacı baba Türk,annenin anne tarafı macır mı manav mı ne ondan,annenin baba tarafı boşnak Aha mis gibi soyum var

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)