AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 11-30-2008, 17:32   #1
Kullanıcı Adı
Gökmen
Standart Obama mesihmi..??
İran,da bir çok insan Hüseyin Barak OBAMA,nın mesih olduğunu idda ediyor, yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Obama Müslüman mı?
Babası Kenyalı bir müslüman. ABD Başkan adayına o kritik soru soruldu.
Babası Kenyalı bir Müslüman olan ve suskunluğu nedeniyle kendisinin de Müslüman olduğu yönünde yorumlar yapılan ABD Başkan aday adayı Barack Hüseyin Obama, katıldığı kesin bir dille Hıristiyan olduğunu açıkladı.
MSNBC televizyonunda Demokrat Parti'nin diğer adaylarıyla birlikte katıldığı tartışma programında sunucu Obama'ya, hakkında Müslüman olduğu ve Oval Ofis'e İncil yerine Kuran getireceği iddialarının ileri sürüldüğünü belirterek, bu tür iddialarla nasıl mücadele edeceğini sordu.
Obama bu soru üzerine “Şunu netleştirmem lazım. Ben Hristiyanım. Senatörlük yeminimi de İncil üzerine ettim” dedi. Müslüman bir Kenyalı'nın oğlu olması ve Endonezya'da medrese eğitimi alması nedeniyle Müslüman olduğu iddiaları büyük yankı uyandırmıştı.

Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-30-2008, 17:46   #2
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
ha kel ali ha ali kel
Müslüman bir kişinin bu günlerde abd de başkan olabilmesi hayaldir.
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2008, 18:04   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
1) Obama'ya ABD'nin "İslam Ulusu Örgütü" nün lideri Louis Farrakhan "mesih" benzetmesi yaptı. Farrakhan, Oabama için "Tanrı'nın evrensel değişim getirmek için kullandığı araçlar sizlersiniz. Bu nedenle Barack gençleri yakaladı. Barack, gençleri, hiç ilgi duymadıkları siyasi sürece kattı. Bu bir işarettir. Mesih konuşursa gençler işitecektir. Ve mesih kesinlikle konuşuyor" dedi.
2) İran'da Obama'nın, Hz. Ali'nin sözünü ettiği Mehdi'nin habercisi Büyük Siyah Savaşçı olduğu iddiası dilden dile yayıldı ve "Kıyametten hemen önce, uzun boylu siyah bir adam batıda iktidarı ele geçirecek. Dünyanın en büyük ordusuna komuta edecek. Üçüncü İmam'dan (Hz. Hüseyin) işaretler taşıyacak. Şiiler onun bizden olduğuna şüphe etmesin" şeklinde yazılar yazıldı. Birçok İranlı'ya göre Obama, Büyük Siyah Kurtarıcı'nın ta kendisi. Ayrıca "Barack Hüseyin" Farsça'da "Kutsanmış Hüseyin" anlamında. İsmi Fars alfabesiyle O-BA-MA diye hecelendiğinde, "O bizden biri" anlamına geliyor.
3) Bir konuşmasında Süpermen'e atıfta bulunarak "Ben aslında Kripton'da doğdum ve babam dünyayı kurtarmam için beni buraya gönderdi" dedi.

http://www.sabah.com.tr/2008/11/06/h...D3F0B773E.html
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-30-2008, 18:30   #4
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1) Obama'ya ABD'nin "İslam Ulusu Örgütü" nün lideri Louis Farrakhan "mesih" benzetmesi yaptı. Farrakhan, Oabama için "Tanrı'nın evrensel değişim getirmek için kullandığı araçlar sizlersiniz. Bu nedenle Barack gençleri yakaladı. Barack, gençleri, hiç ilgi duymadıkları siyasi sürece kattı. Bu bir işarettir. Mesih konuşursa gençler işitecektir. Ve mesih kesinlikle konuşuyor" dedi.
2) İran'da Obama'nın, Hz. Ali'nin sözünü ettiği Mehdi'nin habercisi Büyük Siyah Savaşçı olduğu iddiası dilden dile yayıldı ve "Kıyametten hemen önce, uzun boylu siyah bir adam batıda iktidarı ele geçirecek. Dünyanın en büyük ordusuna komuta edecek. Üçüncü İmam'dan (Hz. Hüseyin) işaretler taşıyacak. Şiiler onun bizden olduğuna şüphe etmesin" şeklinde yazılar yazıldı. Birçok İranlı'ya göre Obama, Büyük Siyah Kurtarıcı'nın ta kendisi. Ayrıca "Barack Hüseyin" Farsça'da "Kutsanmış Hüseyin" anlamında. İsmi Fars alfabesiyle O-BA-MA diye hecelendiğinde, "O bizden biri" anlamına geliyor.
3) Bir konuşmasında Süpermen'e atıfta bulunarak "Ben aslında Kripton'da doğdum ve babam dünyayı kurtarmam için beni buraya gönderdi" dedi.

http://www.sabah.com.tr/2008/11/06/h...D3F0B773E.html

Peki senin bakış açın ne bu konuya, olabilirmi yani eşref kardeş.
Birde son zamanlarda yaşanan bu doğa olaylarını göz önüne alırsak yani kuran-ı kerim,de hep kavimlerin helakı doğa olayları ile gerçekleşmiş çoğu zaman. En sonuncusuda birezilya,da yaşandı ve selden 79 kişi hayatını kaybetti. Yoksa bunlardan kıyametin yaklaştığını düşünmelimiyiz ne dersin.!!
Alt 11-30-2008, 22:54   #5
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Mesih de işine baksın her kimse biz de..........Fazla söze gerek yok...
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 00:36   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
Gökmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki senin bakış açın ne bu konuya, olabilirmi yani eşref kardeş.
Birde son zamanlarda yaşanan bu doğa olaylarını göz önüne alırsak yani kuran-ı kerim,de hep kavimlerin helakı doğa olayları ile gerçekleşmiş çoğu zaman. En sonuncusuda birezilya,da yaşandı ve selden 79 kişi hayatını kaybetti. Yoksa bunlardan kıyametin yaklaştığını düşünmelimiyiz ne dersin.!!

Sadece düşündürücü. Obama'nın aslında mesih olduğunu zannetmiyorum ama kıyametin fazla uzak olmadığını hissediyorum.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-01-2008, 00:48   #7
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece düşündürücü. Obama'nın aslında mesih olduğunu zannetmiyorum ama kıyametin fazla uzak olmadığını hissediyorum.
Nedense bu his bendede var çok ince düşünürsek eğer ve kuran-ı kerimde musa kıssası ve yusuf kıssasına bakarsak günümüzde yaşanan olaylarla değerlendirirsek aynı şeyler yaşanıyor ve takdiri ilahi tecelli zamanını bekliyor ama içimdeki bir his bu tecellinin çok yakın olduğunu bana söylüyor..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)