AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-11-2010, 15:24   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart Obama'dan 'Ahmedinejad'ı devirin' mesajı
ABD Başkanı Barack Obama, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın yeniden seçilmesinden bir yıl sonra uluslararası toplumu "özgürlük" için mücadele eden İranlılara destek olmaya çağırdı.

National Endowment for Democracy adlı özel vakıf tarafından İran'daki seçimi protesto edenlerin anısına düzenlenen toplantıda, ABD Başkanı'nın insan hakları danışmanı Samantha Power, Obama'nın mesajını okudu.

Mesajında, "Tüm özgür halk ve ülkelerin özgürlük, adalet ve haysiyet için mücadele edenlerin yanında olduğumuzu açık bir şekilde belirtmek sorumlulukları bulunmaktadır" diyen Obama, "İranlıların cesareti bizim için bir örnektir ve adalet duygusu içinde tarih boyunca gösterdiğimiz çabaları sürdürmemiz için bizi zorunlu kılmaktadır" ifadesini kullandı.

Obama, "İranlıların özgürce konuşabildikleri, toplanabildikleri ve baskı görmeden görüşlerini ifade edebildikleri, İran hükümetinin kendi halkının korkularını değil, arzularını temsil edebildiği ve cesaretlendirebildiği günü görmek için sabırsızlandığını" belirterek, İran'da 2009 cumhurbaşkanlığı seçiminin "İran hükümetinin muhaliflere sert bir şekilde müdahale ettiği ve sokakta ölüme bırakılan genç bir kadın gibi masum insanların öldürüldüğü bir tarih olarak kalacağını" kaydetti.


İslamigundem.com

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-11-2010, 15:31   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Standart
Amerika yine özgürlükmü getirecekmiş?
Aman özgürlüğü kendinde kalsın...
Anlamadığım şey, sanane adamın iç işlernden, vatandaşından...
Adamlar istemese bir daha seçmezlerdi Ahmedi Nejad'ı....
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi