![]() |
#1 |
![]() Her kategoriye en fazla "5" kişi yazabilirsiniz (illa 5 yazin demiyoruz 1 kisi yazmak isteyen 1 kisi yazabilir *-*). Hepinizin katılımı bizim için önemli. Katılımınızı bekliyoruz. ![]() En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: .......
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() En Aktif Üye: ....... ak_kelebek ümmü_seleme
En Yardımsever Üye: yalçın En Ciddi Üye: ....... yalçın, gönülden En Çok Rastladığınız Üye: ....... ak_kelebek En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... ak_kelebek En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... yalçın En Kibar Üye: ....... Zeynep, yalçın, dolunay kadim En Komik Üye: ....... ümit-ak En Daimi Üye: ....... ümmü seleme En Paylaşımcı Üye: ....... siyah gül En Sevimli Üye: ....... meçhul En Sinirli Üye: ....... hipermuhafazakar En Heyecanlı üye: ....... Didem En Sabırlı Üye: ....... rukkaye En Sakin Üye: ....... feyza, gönülden, yalçın En iyi İmza: ....... MehmetMert En iyi Kullanıcı Adı: ....... milli_mücahide (özletti kendini) En Efendi Üye: ....... rukkaye En Muhalefet üye: ....... rikopaşa En Bilimsel üye: ....... özgün_genc En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... yabgu En Özgürlükçü üye: ....... parabol En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... yalçın, gönülden, özgün_genc, akgençlk, gölge En Kendine güvenen Üye: ....... yalçın, dolunay kadim, duyguseli, ak_kelebek En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... ishakyilmaz En Yeteneğini yansıtan üye: ....... elimden geldiğince objektif davrandım. unuttuklarım varsa affola.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() En Paylaşımcı Üye: ....... siyah gül
Çok fazla aranızda olamama rağmen enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim Murat........ |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() En Sevimli Üye: ....... meçhul teşekkür ederim murat kardeş enlerinde yer almak güzel... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() En iyi Yorum yapan Üye: ....... gölge Allah razı olsun M--U--R--A--T kardeşim sağol varol ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ah :utandım: en kaliteli siyasetçilerimizden birini unutmuşum. ben bitirdikten sonra hep içimde bişiler kaldı.mutlaka birini unuttum dedim ![]() geleceği en parlak üye politikaci forumun en göççüğü ama iyi yorumcusu politikaci ![]() geleceğin İzmir milletvekili ve devlet bakanı politikaci inan bunları yazarken de baya objektif davrandım ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sağolasın abicim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() En Aktif Üye:....... ishakyılmaz,yalçın... En Ciddi Üye:....... dirilis.f , DolunAy.Kadim En Çok Rastladığınız Üye:....... FarukARSLAN.dilemmaevaMeçhulGölgeÜmmü_Seleme En Fanatik Üye:....... Gölge En Tatlı Başbelası üye:....... En Geveze Üye:....... (Seçeneğin ismi değişse daha iyi olur) En Karizmatik Üye:....... DolunAy.Kadim En Kibar Üye: .......yalçın ,dirilis.f ,özgün genç En Daimi Üye:....... (Oldukça fazla bu yüzden tek tek yazmak zor) Aklıma gelenler ise --> Gölge,özgün genç Ak_Kelebek,cnn En Paylaşımcı Üye: .......MelekTube, Gölge , özgün genç , M--U--R--A--T , Ak_kelebek , FarukARSLAN. , akgençlk,dilemma En Sevimli Üye: .........Şuan Standart---> Duyguseli,çilik,FarukARSLAN. ;) En Heyecanlı üye: .......duyguseli ![]() En Sakin Üye: .......yalçın , cnn, dirilis.f En iyi Kullanıcı Adı: .......DolunAy.Kadim En Efendi Üye: .......DolunAy.Kadim , yalçın, dirilis.f En Muhalefet üye:.......Hükümsüzdür... En Bilimsel üye:.......gelişimV ,dildade En Özgürlükçü üye:....... özgün genç En Aykırı üye:....... Hükümsüzdür... En iyi Yorum yapan Üye: ....... özgün genç , yalçın ,FarukARSLAN. En Anlaşılır üye: .......Duyguseli En Yeteneğini yansıtan üye: ......siyah gül 07, Ahmet Ermiş, DolunAy.Kadim ,bilgi müdavimi, Meçhul (Arkadaşlar aklıma gelenleri paylaştım,unuttuklarım umarım gönül koymazlar) Saygılar... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay, ay'ın enleri, en üyeler, ocak, ocak ayı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|