06-05-2009, 21:17 | #1 |
Öcalan: Gül, Özal kadar cesur değil
İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan, Kürt sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan, gündemdeki Kürt sorunu tartışmasıyla ilgili avukatlarına açıklamalarda bulundu. Öcalan, PKK'ya yakın yayın organlarında yer alan açıklamalarında PKK'nın ateşkes kararının 1 Eylül'e kadar süreceğini söyledi. Açıklamasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sorunla ilgili ılımlı sözlerine atıfta bulunan Öcalan, "Ben Cumhurbaşkanı Gül'e mektup yazmıştım. Çok açık bir şekilde olabilecekleri anlatmıştım. Çözümden söz etmiştim. Sanırım Gül bunu anlamış. Bugün konuştukları bunu anladığını gösteriyor. Ama Özal kadar cesareti yok." diye konuştu. PKK'nın ateşkes süresini 15 Temmuz'a kadar uzattığını söyleyen Öcalan, avukatlarına bu sürecin 1 Eylül'e kadar devam edeceğini söyledi. Öcalan, "Karar 15 Temmuz'a kadar uzatılmış. Bu muhtemelen 1 Eylül'e kadar devam eder. 1 Eylül'e kadar herkes sorumlu davranır." diye konuştu. Kaynak: Vatan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-08-2009, 07:48 | #2 |
apo yu yargıladık allah asmak nasip eder
öbürünüde inşallah yargılayacas önce sen kaybettiğn paranın hs ver sonra eşine mukayet ol anladınmı anlamaz kalındır kafası 3-5 defa anlatmak lazım |
|
06-14-2009, 14:51 | #3 |
kardeş ne demek istiyosun anlamadım gazeteden alıntı yapmışsın ama kendi fikrin nedir onu belirtmemişsin örenmek isterim
|
|
06-14-2009, 15:18 | #4 | |
Alıntı:
Adamın biri avukatıyla bi görüş belirtmiş buda yayımlanmış arkadaşlarımın bilgisine sunmak istedim...... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|