AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-28-2012, 11:08   #1
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Arrow Öcalan'dan Mesaj Var: Artık ne bir asker ne bir gerilla ölsün
Artık ne bir asker ne bir gerilla ölsün
HİKMET DURGUN/URFA - 28.09.2012

Geçen hafta İmralı’ya giden Mehmet Öcalan, ağabeyi Abdullah Öcalan’ın mesajını Taraf’a açıkladı: Artık kanın durmasını istiyor

Başbakan Erdoğan’ın, “Kardeşinin oraya gitmesini istedik, gitti görüştü” sözleri üzerine gözler, Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’a çevrildi. Hürriyet gazetesi dün, Urfa’da yaşayan Mehmet Öcalan’ın, geçen hafta adaya gidip Abdullah Öcalan’la görüştüğünü yazdı. Haberde, “Görüşme gizli tutuldu. Abdullah Öcalan, görüşmede kardeşine PKK’nın son dönemde gerçekleştirdiği eylemlerden duyduğu rahatsızlığı iletti.

Haberin devamını okumak için tıklayın. - Taraf

Bence MİT Öcalan'la görüşmeye başlamıştır.
Zira her iki cepheden de ılımlı ve uzlaşmacı mesajlar gelmektedir.

Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-28-2012, 11:38   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
utanmasalar Terörist başını bebek katilini barış meleği ilan edecekler...bunu kabullenemiyorum..Vicdanıma sığdıramıyorum.Sığdranları ise bakkala ekmek almaya göndermeye kıayamadıkları evlatlarını cansız tabutlarına sarılarak vatan sağolsun diyerek bağrına taş basan analara havale ediyorum...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 11:44   #3
Kullanıcı Adı
depare
Hem besle hemde demeç verdir oh ne ala millet her gün şehit haberiyle kan ağlasın birde üstüne bu hayvan leşinin sözlerini dinlesin..!

Ne mesaja nede barışa ihtiyacımız yok hepsi cehennemi boylayacak çoktan az azdan çok gider sonuna kadar..!
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 12:04   #4
Kullanıcı Adı
Asi_isyankar
Her iki taraf da şiddetle bir çözüm elde edemez.
Ancak diyalogla sorunlar çözülür...
Asi_isyankar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 12:12   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
haburda bu eli boş çevirenlerin oslodaki görüşmelrde diyalogtan ne anladığını hep beraber gördük..
Alt 09-28-2012, 12:13   #6
Kullanıcı Adı
_SoN_
Her ne olursa olsun çözüm için imralının yolu tutulacaksa,bu koskoca "Türkiye Cumhuriyeti"nin acizliğidir.Birgün çözüm için imralının yolunu tutanlar,tutacak olanlar asla çözüme kavuşamayacak yıllar boyunca onunla aynı şekilde anılacaktır.

Çözüm için elinde silah olan,silahlarla çoluk çocuğu katlederek kendini ifade etmeye birşeyleri dayatmaya çalışanlarla pazarlık yapanları bu millet ASLA unutmaz,affetmez!
_SoN_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 12:23   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
İmralıdaki terörist başını meclisede taşıyalım mı? isterseniz bir de bakanlık verelim...
Alt 09-29-2012, 02:52   #8
Kullanıcı Adı
ali1986
açılım yapa yapa açmadığımız yerimiz açmadığımız yer kalmadı haburda açtık osloda açtık gidelim bide imralıda açalımda rahatlıyalım alıştık artık böyle işlere hiç burda tepki gösterirmiş gibi yapmayın bu millet yer ama ben yemem bu numaralarınızı kış geliyor 6 ay teröre mola terörü biz bitirdik diye naaralar atmaya hazırmısınız siz onu söyleyin bakalım biz bu adamlara istediklerini vericez başka çaresi yok bu işin artık apoya af özerklik hepsi olacak bunlar oluncada sanmayın şehit aileleri falan tepki göstercek hepsi alkışlayacaklar sizi hiç merak etmeyin siz
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 03:12   #9
Kullanıcı Adı
Atlantis
bu millet yer ama ben yemem öylemi ? ya sen bu memleketde harcaniyorsun senin kiymetini bilmiyorlar , isin komik yani her firsatda ben askerde olsam yan gelip yatarim kaytaririm diyen birinin sehit edebiyati yapmasi
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-29-2012, 03:14   #10
Kullanıcı Adı
ali1986
Alıntı:
Atlantis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu millet yer ama ben yemem öylemi ? ya sen bu memleketde harcaniyorsun senin kiymetini bilmiyorlar

sen isviçredesin yaa sen bu milleti bilmiyosun kardeşim neler yiyor neler gelip görmen lazım gerçi sende yemeye hazırsın uzakta durma yanaş sofraya
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)