AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-26-2008, 12:19   #1
Kullanıcı Adı
kefenci85
Standart öcalan'ın Erbakan sırrı!
Elebaşı abdullah öcalan, Necmettin Erbakan'la ilgili bir sırrını açıkladı. Bakın apo'nun o ilginç sırrı ne?

Terör örgütü PKK'nın elebaşı abdullah avukatları ile yaptığı görüşmenin tutanakları PKK'ya yakınlığıyla bilinen bir haber ajansında yayınlandı.Geçen hafta gerçekleşen görüşmede öcalan Necmettin Erbakan'la mektuplaştığını iddia ediyor.

İşte o iddialar:

TURGUT ÖZAL'I CİDDİYE ALMAMIŞTIM

“93’ten günümüze barış çabalarını sürdürdüğüm biliniyor. ’90’ların başında Turgut Özal’ı çok ciddiye almamıştım, bir kandırmaca olabileceğini düşünüyordum. Ancak sonradan Turgut Özal’ın ciddi yaklaştığını ve önemli bir devlet adamı olduğunu anladım.

ERBAKAN'LA MEKTUPLAŞTIM

Daha sonra Erbakan’la mektuplaşmalarımız oldu. Özal’da yaptığım hataya düşmemek için Erbakan’ı ciddiye aldım. Mektuplaşmalarda çözüm talepleri konusunda üzerime düşeni yapacağımı belirttim. Turgut Özal’a yeterince tanımadığım şansı aynı hataya düşmemek için bu sefer Erbakan’a fazlasıyla tanıdım.

ASKERLE DE GÖRÜŞTÜM

Ancak bu süreçte 28 Şubat darbesiyle kesildi. Yine ’99-2000 yılları arasında askeri kanattan Kıvrıkoğlu-Aytaç Yalman ekibi benimle görüşmeler gerçekleştirdiler. Hatta askerin hassasiyetini de dikkate alacağımı belirtmiştim. Ancak başaramadılar. Bu sürecin de önü kesilmiş oldu.”

AYTAÇ YALMAN SURİYE'DEN SORUMLUYDU

abdullah öcalan, 16 Şubat 1999 tarihinde Kenya’da yakalanarak Türkiye’ye getirildi. öcalan, yakalanmadan önce Suriye’de bulunuyordu. 1999 yılında dönemin 2.Ordu Komutanlığını sürdüren, ardından da Jandarma Genel Komutanlığı’na atanan Aytaç Yalman, 1998 yılında Suriye ile yaşanan kriz sonrası 20 Ekim 1998’de imzalanan Adana mutabakatı gereği, Türkiye Cumhuriyeti adına Türkiye-Suriye güvenlik ilişkilerini 4 yıl süre ile sürdürmüştü.

Kaynak:internethaber.com

kefenci85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2008, 12:26   #2
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Öcalan'ın Erbakan sırrı!
Yok Özal'a şans tanımamışta Erbakan hocamıza şans vermiş. Sen kendini ne sanıyorsun? Devlet adamı mı? Kafayı yemiş bu terörist.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 13:14   #3
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
ne zannediyo bu kendini >
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 13:20   #4
Kullanıcı Adı
AK_Genclik
Erbakan gibi bir devlet adamıyla bir terör örgütü liderini aynı fotoğraf karesine koymak büyük hakerettir.

Necmeddin Erbakan'ın şahsını pek beğenmesemde sizi bu fotoğrafı koyduğunuz için kınıyorum
AK_Genclik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 13:21   #5
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Alıntı:
AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan gibi bir devlet adamıyla bir terör örgütü liderini aynı fotoğraf karesine koymak büyük hakerettir.

Necmeddin Erbakan'ın şahsını pek beğenmesemde sizi bu fotoğrafı koyduğunuz için kınıyorum
aynen katiliyorum
Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 14:43   #6
Kullanıcı Adı
Bostancı
Erbakanı karlamaya çalışmak kimsenin haddine değildir.Öcalanı muhatab alacak kadar düşük siyasetçi değildir Erbakan :-*Öcalan kendi hayal dünyasında mektuplaşmaya devam etsin
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2008, 15:46   #7
Kullanıcı Adı
kefenci85
Alıntı:
AK_Genclik Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar fotografı haberi aldığım internet haber sitesi koymustu bende bundan dolayı koydumm şu andan itibaren fotografı kaldırıyorum...
kefenci85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 17:23   #8
Kullanıcı Adı
isimsiz
ben sadece gülüyorum bu habere . herkez kimin ne olduğunu biliyor. Hocamın bütün yaptıkları ve bu ülkeye kazandırdıkları ortada ayrıca açıklama yapmaya gerek bile görmüyorum :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 17:28   #9
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Ben ise olaya Erbakan çıkıp bunu yalanlayana kadar "doğrudur" gözüyle bakıyor ve Erbakan'ı kınıyorum!
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2008, 17:42   #10
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Şehremini Nickli Üyeden Alıntı
Ben ise olaya Erbakan çıkıp bunu yalanlayana kadar "doğrudur" gözüyle bakıyor ve Erbakan'ı kınıyorum!
ben bu siteden çok güzel bir söz öğrendim ve hayatımda uygulamaya geçirdim sizede tavsiye ederim "sui zanda bulunup haklı çıkacağıma hüsnü zanda bulunup yanılmayı tercih ederim" çok güzel bir söz değilmi? :-* SAYGILARIMLA....
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)