06-20-2011, 22:46 | #1 |
Oğlu PKK Tarafından Kaçırılan Başkan İstifa Etti
Diyarbakır'ın Hazro ilçesi Belediye Başkanı Fethullah Mehmetoğlu, Ak Parti'den istifa etti.
Başkan Mehmetoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Diyarbakır'da 2009 yılında yapılan yerel seçimde Ak Parti'nin belediye başkanlığı kazandığı tek yerin Hazro ilçesi olduğunu bildirdi. Göreve geldiğinde belediyeyi 6 milyon 500 bin lira ve sadece 2 traktörle devraldığını ifade eden Mehmetoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Şuan toplantıya gidecek bir aracımız, belediye hizmetlerinde kullanabileceğimiz bir kamyon, mezar kazacak bir iş makinemiz ve yangına müdahale edecek bir itfaiye aracımız bulunmamaktadır. Başkan seçildikten sonra belediyemizin sorunlarını içeren raporu Ak Parti İl Başkanlığı'na, milletvekillerine, yerel yönetimlerinden sorumlu Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısına gönderdik. Ancak hiçbir sonuç alamadık. Bu nedenle Hazro Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimle birlikte partimden bugün itibariyle istifa ediyorum.” Yaklaşık bir ay önce Başkan Fethullah Mehmetoğlu'nun oğlu ve aynı zamanda Ak Parti ilçe ikinci başkanı olan Fuat Mehmetoğlu terör örgütü mensuplarınca kaçırılmıştı.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-20-2011, 22:54 | #2 |
Bu adam mal,bu yüzden istifa etmesi yerinde olmuş.
Tv de diyor ''halk 'neden hizmet etmiyorsunuz' diyor,edemedik doğru'' diyen bir mal. Oğlu kaçırılmışmış,oğlu kaçırıldıysa,neden bdp ye geçiyor peki ? Adam mal,zaten tipi kayık,tv de görür görmez anladım. Ak parti zamanında nasıl oldud böyle bir malı aday göstermiş anlamadım. Oğlu moğluda kaçırılmadı,kaçırılsa bdp ye geçiceğini dile getirmezdi. Oğlu katıldı terör örgütüne bu kadar basit. |
|
06-20-2011, 23:38 | #3 |
çocuk yakında gelir...
bdpli oldu ya... |
|
06-21-2011, 00:36 | #4 |
Adam BDP'ye mi geçicem diyor Haberi görmüştüm ama bunu yeni öğrendim. Bildiğin çamur atıp kaçıyor...
|
|
06-21-2011, 01:08 | #5 | |
Alıntı:
|
||
06-21-2011, 01:28 | #6 |
Ben de onu diyorum nasıl böyle bir hata yaptılar diye.
Konuşması bile bir garip,anlamak için tercüman lazım. |
|
06-21-2011, 01:57 | #7 |
Dedikleriniz dogru olabilir (yani mehmetoglunun oglu daga cikti diye bdp`ye gecmesi), öncedende pkk`li olmasi.
Ama belkide gercekden oglu kacirilmisdir ve tehdit ediliyordur. ayrilirken tabiki bir sebep söylemeli, bunlarida pkklilarin zoruyla söylemis olabilir bence. Bana sorarsaniz bu isin icinde birseyler var. Arastirilmali bu söyledikleri, bilhassa (güya ne kamyon var, ne arac... ) dediklerinin ne kadar dogruluk iceridigi önemli. Mehmetogluna bu imkanlar sunuldumu, yoksa imkan taninmadimi. Böyle birsey varmi bilmiyorum, ama bence Belediye Baskanlarini denetliyen bir Heyet ( böylemi yaziliyor) olusturulmali. Kac senedir Bey Efendi Belediye Baskanligi yapiyor ve demekki birsey basaramamis. Bunu neden biz (Akparti) önceden fark etmedik? Neden ikaz etmedik? Veya bulundugu koltukdan indirmedik? |
|
06-21-2011, 01:59 | #8 |
konuşması garip değil la şivesi öyle zaten orda türkçe konuşmuyorlar merak etme reyiz
oğlu büyük ihtimal dağa çıktı buda ondan istifa etmiştir. cemil çiçek reyiz diyordu ya afrikalılara bile türkçe öğrettik bu kürtlere öğretemedik diye ahanda işte sonuçları ... |
|
06-22-2011, 02:52 | #9 |
Mehdi Eker az önce ntv de yapılan hizmetleri dile getirdi.
Baskı sonucu istifa ettirildiğini söyledi. Ama istifa eden kişinin bdp nin kendisine sahip çıkacağını ve çıkarlarsa onlara geçiceğini söylemesi mallık. Devlet gereken yatırımı yapmış ama bundan bahsetmiyor kansız. Oğluda serbest bırakılmış bugün. |
|
06-23-2011, 18:56 | #10 |
Adam korkudan böyle bir karar vermiş. Keşke ne olursa olsun direnseydi ama sözkonusu evlat olunca, böyle bir karar vermesi bana çok mantıksız gelmiyor.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|