AK Gençliğin Buluşma Noktası
Üniversite Eğitimi, Üniversiteler (Ak Parti Forum) Üniversiteli Ak Üyeler, Üniversiteler ve Üniversite derslerini burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2007, 17:34   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
Şu anda öğretmenlik yapan ve mezun olduğunda öğretmen diploması alacak olan arkadaşlar,buraya gelin,branşınızla birlikte öğretmenlik ile ilgili her türlü düşüncenizi yazın..Mesela isteyerek mi öğretmen oldunuz/olacaksınız,diye başlayabiliriz...

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-02-2007, 01:08   #2
Kullanıcı Adı
suvari
daha olamadık ama meslektan memnunum isteyerek yazdım ve severek okuyorum çok sükür...
suvari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 12:53   #3
Kullanıcı Adı
kardelen007
henüz olmadm bi yılım kaldı ama isteyerek yazmadm.. şu an sevyrm yinede bu yıl stajda daha da alşrm inş...
kardelen007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 13:17   #4
Kullanıcı Adı
suvari
evet kardelen haklsın ben bu yıl ilk stajımı yaptım insanı alıstırıyorda,korkutuyorda ama güzel iş ya biizmkisi kutsal nede olsa
suvari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2007, 22:54   #5
Kullanıcı Adı
ta kendisi!
ben din kültürü ve ahlak bil. öğrt. bölümünü bitirdim bu yıl. Bölümümü isteyerek seçemedim ama isteyerek severek okudum ve bence öğretmenlik zahmetli, zor ama bi o kadar da mükafatı bol olan bi meslek. Hasılı bugün olsa yine aynını yapardım
ta kendisi! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2007, 11:01   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Hayırlı uğurlu olsun hocam..Önceki gün kpss,dün de kontenjanlar açıklandı..Nasıl durumlar?
Alt 08-04-2007, 14:06   #7
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
selamlar bende öğretmenim şuan,
öğretmenlik güzel bir meslek.Severek isteyerek bilerek yapıyorum.
İlköğretim ikinci kademe Teknoloji ve Tasarım öğretmeniyim. ;)
Aady arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-04-2007, 19:10   #8
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Eyvallah hocam.Allah razı olsun
Alt 08-06-2007, 01:55   #9
Kullanıcı Adı
fbayezit
İngilizce öğretmenliği son sınıf.. Aslında öğretmenlik dışında kalmak ve dil yeteneklerimi daha farklı alanlarda kullanmak istiyorum. MEB dahilindeki okullarımızın hükümetimiz zamanında teknolojileri büyük cogunlukla yenilenmesine ragmen gerekli kaliteyi yakalayamadıklarını düşündüğüm icin olursa kolejlerde öğretmen olmak isterim. İyi bir öğretmen olacağımdan da kuskum yok iddialıyım yane.. ;)
fbayezit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-06-2007, 01:58   #10
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
Alıntı:
fbayezit Nickli Üyeden Alıntı
İngilizce öğretmenliği son sınıf.. Aslında öğretmenlik dışında kalmak ve dil yeteneklerimi daha farklı alanlarda kullanmak istiyorum. MEB dahilindeki okullarımızın hükümetimiz zamanında teknolojileri büyük cogunlukla yenilenmesine ragmen gerekli kaliteyi yakalayamadıklarını düşündüğüm icin olursa kolejlerde öğretmen olmak isterim. İyi bir öğretmen olacağımdan da kuskum yok iddialıyım yane.. ;)
Devlet okullarında öğretmenliği tavsiye ederim....
Ordaki çocuklarımızın kaliteli öğretmenlere daha çok ihtiyacı var.Kolejlerdekiler zaten anlamazsa özel ders alıyorlar.Zaten öğretmenliğin kutsal tarafı da bu olsa gerek diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı.
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)