08-01-2007, 17:34 | #1 |
ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
Şu anda öğretmenlik yapan ve mezun olduğunda öğretmen diploması alacak olan arkadaşlar,buraya gelin,branşınızla birlikte öğretmenlik ile ilgili her türlü düşüncenizi yazın..Mesela isteyerek mi öğretmen oldunuz/olacaksınız,diye başlayabiliriz...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-02-2007, 01:08 | #2 |
daha olamadık ama meslektan memnunum isteyerek yazdım ve severek okuyorum çok sükür...
|
|
08-02-2007, 12:53 | #3 |
henüz olmadm bi yılım kaldı ama isteyerek yazmadm.. şu an sevyrm yinede bu yıl stajda daha da alşrm inş...
|
|
08-02-2007, 13:17 | #4 |
evet kardelen haklsın ben bu yıl ilk stajımı yaptım insanı alıstırıyorda,korkutuyorda ama güzel iş ya biizmkisi kutsal nede olsa
|
|
08-02-2007, 22:54 | #5 |
ben din kültürü ve ahlak bil. öğrt. bölümünü bitirdim bu yıl. Bölümümü isteyerek seçemedim ama isteyerek severek okudum ve bence öğretmenlik zahmetli, zor ama bi o kadar da mükafatı bol olan bi meslek. Hasılı bugün olsa yine aynını yapardım
|
|
08-04-2007, 11:01 | #6 |
Hayırlı uğurlu olsun hocam..Önceki gün kpss,dün de kontenjanlar açıklandı..Nasıl durumlar?
|
|
08-04-2007, 14:06 | #7 |
Ynt: ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
selamlar bende öğretmenim şuan,
öğretmenlik güzel bir meslek.Severek isteyerek bilerek yapıyorum. İlköğretim ikinci kademe Teknoloji ve Tasarım öğretmeniyim. ;) Aady arkadaşlar herşey gönlünüzce olsun |
|
08-04-2007, 19:10 | #8 |
Eyvallah hocam.Allah razı olsun
|
|
08-06-2007, 01:55 | #9 |
İngilizce öğretmenliği son sınıf.. Aslında öğretmenlik dışında kalmak ve dil yeteneklerimi daha farklı alanlarda kullanmak istiyorum. MEB dahilindeki okullarımızın hükümetimiz zamanında teknolojileri büyük cogunlukla yenilenmesine ragmen gerekli kaliteyi yakalayamadıklarını düşündüğüm icin olursa kolejlerde öğretmen olmak isterim. İyi bir öğretmen olacağımdan da kuskum yok iddialıyım yane.. ;)
|
|
08-06-2007, 01:58 | #10 | |
Ynt: ÖĞRETMEN ADAYI AK GENÇLER BURAYA
Alıntı:
Ordaki çocuklarımızın kaliteli öğretmenlere daha çok ihtiyacı var.Kolejlerdekiler zaten anlamazsa özel ders alıyorlar.Zaten öğretmenliğin kutsal tarafı da bu olsa gerek diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı. |
||