AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2008, 20:25   #1
Kullanıcı Adı
Berika
Standart Öğretmen başörtüsü takmamaları için öğrencilere yemin ettirdi
Öğretmen başörtüsü takmamaları için öğrencilere yemin ettirdi

Çanakkale merkezde bulunan Mustafa Kemal İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencilerine başörtüsü kullanmamaları için yemin ettiren öğretmen için Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

Son sınıf öğrencilerinin Teknoloji ve Tasarım derslerine giren Muazzez Zeybel'in, ders saatinde öğrencilere örtünmemeleri için yemin ettirmesine tepki gösteren çok sayıda veli, öğretmen hakkında şikâyetçi olmak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne geldi. Burada dilekçe yazan veliler, öğretmenin görevine son verilmesini istedi.

Verilen dilekçeler üzerine bir müfettiş görevlendirerek sözkonusu öğretmen hakkında soruşturma başlattıklarını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, "Konu kapsamında veliler ve öğrencilerin ifadeleri alındı. Soruşturma çok kısa bir süre sonra sonuçlanır" dedi.

Muazzez Zeybel'in öğrenciler tarafından sevilen bir hoca olduğunu söyleyen 8. sınıf öğrencisi Z.A, "Hocamız ders aralarında ve derslerde bize hep güler yüzlü davranır. Fakat son zamanlarda derslerde sürekli başörtüsü üzerine konuşmalar yapmaya başladı. Bir gün ders sırasında dersi anlatmayı bırakıp, 'Ben şimdi sizden büyüyünce başörtüsü örtmeyeceğinize, evden çıkarken Ayet-el Kürsi okumayacağınıza dair yemin etmenizi istiyorum' dedi. Bunun üzerine sınıftan bazı öğrenciler yemin etmek yerine 'söz veriyoruz' dedi. Sınıfın çoğunluğu ise sessiz kaldı. Hocamızda bize 'Irak'ta kadınlar başını örtüyor bakın onlar şimdi ne haldeler, sizler de örterseniz bizim ülkemiz de Irak gibi olur' diyerek bizleri ikna etmeye çalıştı. Ben de akşam evde babama durumu anlattım o da öğretmenden şikayetçi oldu" dedi.

Okula çocuklarının aydınlanması, ülkesi için iyi birer birey olarak yetişmleri için gönderdiklerini söyleyen veliler, "Emekliliği yaklaşan bir öğretmenin çocuklarımıza ders yerine beyinlerini bu tür şeylerle yıkaması dehşet verici. Devletin öğretmenine güvenmeyip kime güveneceğiz. Biz artık çocuklarımızla birlikte dersemi girelim. Bu tür kişilerin eğitimci olarak çalışması çok acı bir durum" diye konuştular.

zaman

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-13-2008, 20:29   #2
Kullanıcı Adı
çilik
ya işte başka işleri yok çocuklara vatanınıza milletinize sahip çıkmaları gerektiğini öğreteceklerine ne için yemin ettiriyorlarr
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:32   #3
Kullanıcı Adı
isimsiz
LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLA ALİYÜLAZİM >
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:39   #4
Kullanıcı Adı
Kafes
bir insanin beyni nasil bu kadar dejenere olabiliyor yahu incelemek lazim bu hastalari :D
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:40   #5
Kullanıcı Adı
politikaci
allahın cezası ...
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:41   #6
Kullanıcı Adı
Düş...
zorla baş örtüllünce yobazlık gericilik oluyor ..
zorla baş açtırıldığı zaman çağdaslık oluyor .. :P

bu sözde çağdas mahluklar kendilerinden baska görüşleri hazmedemeyen midesizler işte ..!
yazıklar olsun onun öğretmenliğine >

inşaAllah hiç bir masumun üzerinde bir etkisi olmamıştır ..
Düş... isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:43   #7
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
politikaci Nickli Üyeden Alıntı
allahın cezası ...
canım beni yanlış anlamada o lafı birdaha kullanma ALLAH (c.c) ismini kızdığımın birine itefen söylediğimiz bir sözde kullanmak uygun değil.
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:56   #8
Kullanıcı Adı
fatos_erd
Asla ve asla başını kapatmayacağına, kendi dinini araştırıp doğruyu bulmaya çalışmayacağına, laiklik huzurunda yemin et!! > :D

Bak yoksa Irak oluruz haa
fatos_erd isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:59   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Kendi pisliğini öğrencilere öğretmeye çalışan mahluka gereken ceza verilir umarım.
Sünepe beyinli çağdaş-laik ahmak :-*
Alt 06-13-2008, 21:45   #10
Kullanıcı Adı
Nagihan
Ben bizim hocaya kızardım ama daha kötüleri de varmış... > >
Nagihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)