AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-12-2007, 19:32   #1
Kullanıcı Adı
enesaydın
Standart Okan Bayülgen'e AK Parti'li bayan adaydan 'edep' şoku (Videoları da ekledim)
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Özlem Türköne ile CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Berhan Şimşek, NTV'de Okan Bayülgen'in sunduğu 'Bu Sizi İlgilendiriyor' programının konuklarıydı.

Bürokrat kökenli genç milletvekili adayı Özlem Türköne, 'Kurt siyasetçi' Berhan Şimşek'in hükümete yönelik eleştirileri karşısında sık sık Şimşek'in sözlerine müdahale edince, Okan Bayülgen araya girdi ve sıra ile konuşulmasını önerdi.

Ancak, bu öneri de pek işe yaramayınca Bayülgen, ortamı soğutmak için, 'Yakışıklı bir bey ve güzel bir bayan ile program yapıyorum' şeklinde bir iltifatta bulunduktan sonra, 'Özlem daha siyasette yeni...' şeklinde başlayan cümleyi kurmaya başlamıştı ki, Türköne, rahatsızlığını ifade etmek için Okan Bayülgen'in sözüne girmeye çalıştı. Türköne, bir süre duraklayan Bayülgen'den kendisine ismi ve soyismiyle beraber hitap edilmesini istedi.

Konuğu tarafından 'uyarılmaya' alışık olmayan Okan Bayülgen, sinirlendi ve "Kendi seyircim önünde hiçbir konuğum bana edep dersi veremez. Kimse bana terbiye öğretemez' şeklinde bir tepki ortaya koydu.

Özlem Türköne ise, "Bu toplumda yaşıyoruz. Bizlerde kişilerin ilk adları ile hitap edilebilmesi için belli bir çerçeve, belli bir yakınlaşma, belli bir ortam doğmuş olması gerekir. Belki Amerikalılar böyle hitap ediliyor olabilir. Ama ben ne Amerikalı ne de Meksikalıyım" şeklinde uyarılarına devam edince, Bayülgen reklam arası verdi.

İşte o dialog:
BİRİNCİ KISIM
[youtube=425,350]NqSq3kJKVok[/youtube]
İKİNCİ KISIM
[youtube=425,350]hvF5744wJfM[/youtube]

enesaydın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-12-2007, 22:23   #2
Kullanıcı Adı
ergin
Standart Okan Bayülgen'e AK Parti'li bayan adaydan 'edep' şoku (Videoları da ekledim)
http://www.youtube.com/v/mdC8qdmlSxM
ergin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:25   #3
Kullanıcı Adı
ergin
Söyleyecek söz bulamıyorum. Rezalet!!! Sayın Türköne'de iyi sabır varmış. Ben olsam programı terkederdim.
Alt 07-12-2007, 22:28   #4
Kullanıcı Adı
pRoff
Okan bayülgen bu kadar uzatmalımıydı ?
Acaba başka maksatları mı vardı?
pRoff isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:39   #5
Kullanıcı Adı
ergin
Alıntı:
yüce_tayyip Nickli Üyeden Alıntı
bu benim görüşüm
ben o yayını canlı izledim
ve %100 tarasfsız olarak bunları söyledim
kalkıp bana sırf benim gibi düşünmediğin için hakaret etme hakkını sana kim tanıyor?
insan kılığıyla dolaşanlar insana saygısı olmayanlardır
Terbiyesizlik yapma. Ak partili adaya Okan Bayülgen'in bir küfretmediği kaldı. Bir de Türköneyi uzattı olarak görüyorsun. Objektif değilsin. Tarafsızlıkla alakası yok. Görüşün terbiyesizlik yapmadığın ölçüde ifade etme serbestisi tanır. Hakarete uğramış birine Bana eleştiri hakkını senin taraflı bakış açın veriyor.
Alt 07-12-2007, 22:42   #6
Kullanıcı Adı
herzamanheryerde
insan kiliginda dolasaan insan olmayandir demissin arkadasim sen ne kiliignda dolasiyorsun
herzamanheryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:44   #7
Kullanıcı Adı
Emre17
Alıntı:
ergin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bu benim görüşüm
ben o yayını canlı izledim
ve %100 tarasfsız olarak bunları söyledim
kalkıp bana sırf benim gibi düşünmediğin için hakaret etme hakkını sana kim tanıyor?
insan kılığıyla dolaşanlar insana saygısı olmayanlardır
Terbiyesizlik yapma. Ak partili adaya Okan Bayülgen'in bir küfretmediği kaldı. Bir de Türköneyi uzattı olarak görüyorsun. Objektif değilsin. Tarafsızlıkla alakası yok. Görüşün terbiyesizlik yapmadığın ölçüde ifade etme serbestisi tanır. Hakarete uğramış birine Bana eleştiri hakkını senin taraflı bakış açın veriyor.
Bidakka şimdi o aday AKP li değilde CHP li olsaydı , Okan da kendini adayın yaptığı talihsiz açıklama karşısında savunsaydı sen ne derdin ne düşünürdün?

o aday sırf AKP li diye onu savunman gerekmez ... ama gerçekten onu haklı buluyorsan bu senin düşüncen karışmam çünkü tartışmaya açık bir konu

Son olarak SON KEZ SÖYLÜYORUM BEN %100 TARAFSIZ VE OBJEKTİF BİR ŞEKİLDE YORUMUMU YAPTIM

HERKES SAYGI DUYSUN

eleştirilebilirim de .. saygı duyarım her zaman eleştirilere de açığım ama HADDİNİ AŞMADAN HAKARET ETMEDEN İNSAN GİBİ eleştirin
Emre17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:46   #8
Kullanıcı Adı
Emre17
Alıntı:
herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
insan kiliginda dolasaan insan olmayandir demissin arkadasim sen ne kiliignda dolasiyorsun
kime dedin ve hangi cümlesi yüzünden söyledin

rica etsem açıklıyabilirmisn?

yanlış anlaşılma veya dikkatsizlik,yazım hatası olabilir
Emre17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:57   #9
Kullanıcı Adı
herzamanheryerde
insan kiliginda dolasanlar insana saygisi olmayandir diye yazmissin dedimki arkadasim sen hangi kilikta dolasiyorsun insan gibi degilmi senin dis gorunusun ozaman seninde insana saygin yok oylemi yani sacma bir cumleydi soyledigin yada talihsiz diyelim :D

ancak tarafsiz olarka ben bakiyorum bende sunu goruyorum

kim olursa olsun burasi bir siyaset programiydi karsinda mankenler yok bir milletvekili adayina ismiyle hitap etmek saygisizliktir.ozlem hanim kendisini savunamamis olmasida onun toylugundan kaynaklanmaktadir yani edebini koruyarakda pekala okan bayulgeni cok guzel tersleyebilirdi.ancak okan bayulgenin yaptigi buyuk bir hata hadi hatayi yapmis olabilir insan onemli diil herkes yapabilir hanimefendi uyari yaptiktansonra dayilanmanin alemi yoktu konuyu uzattida uzatti cektide cekti ozlem hanim kapatalim ben sadece bunu soyledim tercihim bu sekildedir dedim dedi ama okan bayulgen dvam ederek oy mu raytingmi toplamaya calisti anlayamadim herhalde secim programi yaparak kendini politikaci gormeye basladi sayin okan bayulgen

yani velhasil yanlisti kardesim sen oyle dusunmek isteyebilirsin ama ben ak partili olarak diil genel bir goz olarak bakiyorum yanlisti

ayni sekilde berhan simsegede berhan deseydi vede berhan bey bundan rahatsizlik duydugunu tercihim sayin simsek demeniz olur diye cevap verseydi ve okan beyde buna ayni ters uslubu kullansaydi yine ayni tavri takinirdim yine yanlis yine yanlis okan bey derdim

anladinmi arkadasim

not:baska yerlrde yazdiginiz yazilarida goruyorum okuyorum ancak sizin ne maksatla bu platformda oldugunuzu pek anlayamadim arkadasim
herzamanheryerde isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-12-2007, 22:57   #10
Kullanıcı Adı
ergin
Alıntı:
Alıntı:
herzamanheryerde Nickli Üyeden Alıntı
kime dedin ve hangi cümlesi yüzünden söyledin

rica etsem açıklıyabilirmisn?

yanlış anlaşılma veya dikkatsizlik,yazım hatası olabilir
İnsan gibi davrandıysan, neden gocunuyorsun. Sana değildi ama üzerinde kaldı.
Kesinlikle objektif değilsin. Bu forumdakiler izlesinler ve yorum yapsınlar lütfen. Sen devletin başarılı bir kaymakamına ve Ak partiden veya başka bir partiden, milletin vekili olarak aday olmuş, talip olmuş birine askerlik arkadaşınmış gibi laobali bir şekilde hitap edemezsin.
Okan Bayülgen orda adayı küçümsüyor. Sanki çocukmuş gibi "Özlem" diyor.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)