04-12-2010, 20:56 | #1 |
Okul aile birliğinde öğrencilere DANSÖZ oynattılar
http://haber.mynet.com/detay/foto-an...4#haber-baslik Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki bir okulun aile birliği üyeleri, çocuklarının da katıldığı veli kaynaşma çayında dansöz eşliğinde eğlendi. Dumlupınar İlköğretim Okulu Aile Birliği yönetimi, okula gelir sağlamak için Gölcük Kongre Salonu'nda veli kaynaşma çayı düzenledi. Velilerin çocuklarını da getirdiği etkinliğe katılanlar, piyanistin söylediği şarkılarla ve dansöz eşliğinde eğlendi. Okul Müdürü Bahattin Yazıcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, eğitimde örnek davranışlarla çocuklara yön verilmesi gerektiğini söyledi. Organizasyonların okula maddi katkı sağlayacağını belirten Yazıcıoğlu, “Bu çayın düzenlemesinde canla başla çalışan aile birliği başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Onlarla çalışmak bizim için büyük zevk” diye konuştu. Okul Aile Birliği Başkanı Ayla Sesigüzel de “Geleneksel olarak düzenlediğimiz bu etkinliğimizle velilerimizle tanışıp kaynaşma imkanı bulup eğlenme fırsatı elde ediyoruz.” ____________ KOKUŞMUŞ FUHUŞPEREST ZİHNİYET her yere sızmış Ahlaksızlık öz ahlakları olmuş Bunalr bir de EĞİTİMCİ Çocuklarımızı eğitmeleri için emanet ettiğimiz iğrenç yaratıklar
Konu manifesto tarafından (04-12-2010 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-12-2010, 21:01 | #2 |
ne bu saçmalık ?
|
|
04-12-2010, 21:26 | #3 |
Tarafsız(!) habercimiz Uğur Dündar, tıpkı camiye giden çocukları haber yaptığı gibi bu konuya da hassasiyetle(!) yaklaşır dimi ama
|
|
04-12-2010, 21:29 | #4 | |
Alıntı:
Dündar cami ve takke ve namaz yoksa işin içinde yok Hayır ben şaşırmıyorum Bu zihniyet Yarın çocuklarımızın elinden tutar Pavyona da götürür Maksat eylenmek değil mi |
||
04-12-2010, 22:04 | #5 |
arkadaşlar biz laik!bir ülkeyiz unuttunuzmu
sistemimizde sadece başörtüsüne yer yok gerisi tamamen meşru |
|
04-12-2010, 22:05 | #6 |
çok saçma ya...
|
|
04-13-2010, 21:31 | #7 |
Ahlaksızlık heryerde artık diz boyu demeyeceğim.Artık boylarıda aşıyor.Yaşamak istemiyorum bir eve çekilip tek yaşamak istiyorum.Fakat zor ve meyvesi tatlı olan savaşmak neylersin.
|
|
04-13-2010, 22:17 | #8 |
iğrençlikten başka birşey değil...
|
|
04-13-2010, 22:33 | #9 |
Bide gölcükte bu kemalist müdürü gördüğümüz yerde sopalamamız lazım !
|
|
04-13-2010, 22:51 | #10 |
Kızlarımızda dansözlüğe heves eder ne güzel !!!!!
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aile, birliğinde, okul, sansöz, skandalı |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|