AK Gençliğin Buluşma Noktası
Film Tanıtım ve Fragmanları Film Tanıtım ve Fragmanları bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-10-2011, 02:50   #1
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart Oldboy

Tür : Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 15 Ekim 2004
Yönetmen : Chan-wook Park
Senaryo : Chan-wook Park , Jo-yun Hwang , Chun-hyeong Lim , Garon Tsuchiya
Görüntü Yönetmeni : Jeong-hun Jeong
Müzik : Yeong-wook Jo
Yapım : 2003, Güney Kore , 120 dk.
Oyuncular
Min-sik Choi (Dae-su Oh) , Ji-tae Yu (Woo-jin Lee) , Hye-jeong Kang (Mi-do) , Dae-han Ji , Dal-su Oh (Byeong-ok Kim) , Su-hyeon Kim , Seung-jin Lee
Oh Dae-su, bir gün kendisini küçük karanlık bir hücrede bulur. Oraya kimler tarafından ve niye kapatıldığını bilmeyen adamın dünyayla bağlantısı sadece hücresindeki küçük televizyondur. Haberlerde karısının öldürüldüğünü duyunca olayla bağlantısı olduğu düşünüldüğü için kapatıldığını anlar.
15 yıl sonra, serbest bırakılan adam, ailesini öldüren kişileri bulmaya ve kendisini oraya kapatanlardan intikam almaya karar verir.
2004 Güney Kore Büyük Çan Ödüllerinde en iyi yönetmen başta olmak üzere birçok dalda ödül alan film, aynı zamanda 2004 Cannes Film Festivali’nde Jüri Büyük Ödülünün de sahibi oldu.

Son zamanlarda beni etkileyen yegane filmlerden, kesinlikle izlemek için geç kalınmış bir film

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-10-2011, 03:01   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İzlicek olan dublajını izlemesin sakın.Orjinal dili daha iyi.

Sonu buna benzeyen ama bundan daha beter başka drama daha var; http://www.akpartiforum.com/icimdeki...s-t149002.html
Alt 07-10-2011, 21:29   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzlicek olan dublajını izlemesin sakın.Orjinal dili daha iyi.

Sonu buna benzeyen ama bundan daha beter başka drama daha var; http://www.akpartiforum.com/icimdeki...s-t149002.html
Bencede... Sağolasın muhterem izlenecekler listesine ekledim...
Alt 07-10-2011, 21:31   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
İzle orjinal dilinde izle ama.
Fransızca dili.Orta doğuda geçiyor.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)