![]() |
#1 |
![]() Bende bedelli askerlik hayalleri kuranlardan biriydim
Taa ki 30 bin tl açıklamasını duyana kadar. Bankadan alınacak bedelli kölelik kredisi ile beraber rakam 40 bin tl yi buluyor Şimdi 6 ay askerlik yapacak bir insandan 30 bin tl talep etmek VİCDANSIZLIK! Gariban vatandaş nereden bulacak bukadar parayı? Ben ayda 1500 tl kazanıyorum Olmadı TAYYİP bey 30 bin TL ZENGİN VELEDLERİ için para değil 460 bin insanı TSK ne yapacak TURŞUSUNU MU KURACAK? Bedelli 15 bin tl olsun Bedelli 15 bin tl olsun!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bedelliye karşı duranlar bu parayı az bile buluyor. 10 bin yapılsa kimsenin gideceği tutmaz,zaten 10 bin de komik bir rakam oluyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Paza az bile mi?
Bedelliye insan niye karşı çıkar 30 yaşını geçmiş tas tamam 460 bin insan var Bunları askere alsan ne olur,ne işine yarayacaklar Dedelerden müteşekkil bir ordu Erdoğan doğru olanı yapmadı.Yüne zenginin gemisi yürüdü. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çokta fifi,çoğu okuyoruz çalışıyoruz iş adamıyız sebebiyle gitmiyor o yaşa kadar.Madem öyle para mülk peşindeler eşek gibi ödeyecekler.Ben şuan destek veriyorken,bu para rakamı 15-20 bin olsaydı TBMM başkanvekilinin muharrem inceye çektiği lafı çekerdim karşı çıkardım.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() hükümet bedellide askerlik sorunu olanları mı düşündü zannediyorsunuz
![]() 6 ay önce altını çize çize söylediği lafı yermi normalde başbakan... niyetleri problem çözmek olsa 30 yaştan başlatmazlardı... 30 bin lira para... 100000 kişi baş vursa 3 milyar lira yapar... 50 bin başvursa 1.5 milyar lira... dünyada nakit sıkıntısı,kriz söylentileri varken;özelleştirilecek önemli bir şeyin yoksa ve cari açık sıkıntısı yaşıyorsan;yaptığın zamlar göze batmaya başladıysa mecbur böyle birşeye girişeceksin... hükümet akıllı oynadı bu dönemde para sahibi olacak... tabi insafsızlık... 30 bin lira ayıptır... askere gitmemek 30 bin liraymış... sorarlar adama askerlik yapan birisine 30 bin lira gider yapıyormusunuz,yada 30 binlik hizmet görebiliyormusunuz askerden... hiç sanmıyorum... türkiyede askerlik sorunlu iştir sorunlu... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() 30.000 dediğiniz nedir....öyle bir imkanım olsaydı verirdim...
o zaman ki iş durumumlada 1 senede çıkartırdım o parayı.... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() benhur sen askere git
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Askerlik büyük sorun..
Şöyle adam gibi oturup en faydalı sisteme dönülmelidir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() eğer fakir zengin farkı gözütülecekse mümkün mü bilmiyorum ama aklıma gelire göre bedelli daha mantıklı olurdu o zaman en azından sadece zenginin gemisi yürümezdi. herkes gelirine göre ödemiş olurdu. orta gelirli bir insan bile bu parayla bedelli yapamaz. gücü olmayanlar için çok ağır.
bide yanlış hatırlamıyorsam Erdoğan bu parayı şehit ve gazi ailelerine vereceğini söylemişti. ekonomiye katkısı ne olur bilemiyorum. Konu Ammar tarafından (11-24-2011 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|