![]() |
#1 |
![]() Elinden tutabilirim. Elinden tutup seni hiç kimsenin sevmediği kadar çok sevebilirim. Beraber çok eğlenebiliriz. Gerektiğinde çokça kahkaha atmaktan, gerektiğinde kafamız bir şeye bozuk olduğundan saatlerce ağlayabiliriz. Beraber izlenmedik film, gidilmedik park bırakmayabiliriz. Tüm şehiri gezip, her metrekareyi sadece ikimizin ayak izleriyle döşeyebiliriz. Sana yalnızlığı unutturabilirim. Sana düşünceli hallerini ve geçmişteki tüm o kötü olayları unutturabilirim. Seni güldürebilirim. Sana sinirlenebilirim de. Bakma öyle her şeye gülümseyen bir insan olduğuma. Tepem çabuk atar benim. Zaten muhtemelen beni en tatlı bulduğun anlar da sana sinirli olduğum anlar olur. Ben sana sinirlenebilirim, sen benim sinirimle mutlu olabilirsin. Buraya kadar ters giden bir şey yok da sevgilim; beni korkutabilirsin. Bana ne kadar güven verirsen ver, bir gün hayatımdan çıkacağın gerçeğiyle beni korkutabilirsin. Ölümler kolaydır, bilirsin. İnsan ölümünü kendisi seçemez normal koşullarda. Ama terk edip gidişler zordur sevgilim. Elinden tutup seni hiç kimsenin sevemediği kadar çok sevebilirim. Ama sen de ellerimi bırakıp beni hiç kimsenin incitmediği kadar incitebilirsin. Bugün hayatımdan çıkıp gidersen yarın beni öldürebilirsin sevgilim. Bunu yapabilirsin. Az Sütlü Şekersiz
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (06-18-2011 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|