![]() |
#1 |
![]() ![]() Önder Aytaç ölçüsüz üslubunu sürdürüyor. Başbakan’a küfür ettiği twitini eleştiren bir takipçisine cevap veren Aytaç, küfretmekten çok mutlu olduğunu söyledi. AĞZIMI DOLDURA DOLDURA KÜFRETTİM ELHAMDÜLİLLAH SOSYAL paylaşım sitesi Twitter hesabından Başbakan Tayyip Erdoğan’a hitaben yazdığı küfürlü yazıların ardından Polis Akademisi’ndeki görevinden alınan Samanyolu Haber TV programcısı Önder Aytaç ölçüsüz üslubunu sürdürmeye devam ediyor. Dün de Twitter hesabına, “İşsizim ve daha da neşeliyim daha çok makale yazmak istiyorum” diye yazan Önder Aytaç, küfürlü yazıları nedeniyle kendisini eleştiren takipçisine, “...ayni basbakanin kapalı kapılar ardında söylediği gibi ağzımı doldura doldura kufrettim elhamdulillah ![]() Şimdi de ‘Milli Şef’e benzetti Dünkü yazılarında Başbakan Erdoğan’ı bu kez de milli şefe benzeten Aytaç ‘Milli şef dönemine yaklaşan bir muhafazakar şeflik’ sürecinin yaşandığını iddia etti. Aytaç Başbakan Erdoğan’a hitaben Twitter’da şöyle yazdı: Yarın hakkın divanında ne yapacaksın ustaaaaammmm ‘ben mehdiyim derim’ o zaman hesap daha ağır olur ustam. Bugün işsiz olarak eski işi olan öder aytaa göre daha neşeliyim ve daha çok makale yazmak istiyorum nedendir acaba? Bu arada yazdıklarımda ‘K’ krizi olmasın diye ustaaa yazınca yeniden kontrol ediyorum. Erdoğan Perinçek mi? AKP Aydınlık mı? Benim sehven ustaaaaammmmmk yazmamdaki anlatımı “amk” diye yorumlayanlar ![]() Eleştirileri küfürle cevap verdi Ölçüsüz üslubu nedeniyle kendisiyle ilgili eleştiride bulunan bir takipçisi hakkında ise Önder Aytaç’ın “... hasan karakayanın fatih altaylıya yazdığı gibi, ayni basbakanin kapalı kapılar ardında söylediği gibi ağzımı doldura doldura kufrettim elhamdulillah ![]() Başbakan’a yönelik küfürlü twitini “Parmaklarım klavyeye büyük geldi, sehven öyle yazdım” diye savunan Önder Aytaç, bu konudaki haklılığını göstermek için takipçilerinden gelen eleştirilere sıkça aynı harf hatalarıyla dolu twitlerle cevap vererek sürekli ‘hata yapıyormuş’ mesajı vermeye çalışmıştı. Star
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (10-07-2012 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Evet arkadaşlar ses gelsin...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() star gazetesinden elif çakır hanımfendiyede yandaşları milisleri ağız dolusu küfürlerle saldırıyorlar.
ergun babahan bu kupa amerikaya girsin deyince ortalığı velveleye veren yetkili ağabeylerden ses çıkarmalarını bekliyoruz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ergun babahan direk yazmıştı...
burada adam diyor ki bilerek yazmadım... bide yetmezmiş gibi işinden ettiler... şahsen yerinde olssam elif çakırın sadece kendisne değil süalesine giydiririmdim yetmezmiş gibi gider fiilende saldırıda bulunurdum... elalemin ekmeği ile oynamak kadr büyük bir şerefsizlik yoktur kusura bakmayın ama böyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() zaten böyle tetikçilerin emniyet gibi değerli bir kurumun içinde ne işleri var anlamış değilim.
o küfürleri o hakaretleri önder aytaç gibi taşeronlara yedirirler herkes haddini bilsin. hele o mesajdan sonra sürekli yanlış yazmaları yok mu ![]() ![]() ağabeyleri şu tetikçi arkadaşa dersanelerinde bir bekçilik bir çaycılık falan ayarlasalar iyi olur . ah dersaneleride kapatıyorduk öyle değil mi ? neyse önder şansına küs artık .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm X
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() Başbakan Erdoğan’a küfreden, işi gücü her dijital platformda Erdoğan’a hakaret etmek olan Önder Aytaç isimli eski Polis Akademisi öğretim üyesi yeni müttefikini buldu. “Layığını buldu” demek daha doğru. Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugün Aytaç’ın Ulusal Kanalda görüldüğünü yazdı. “Peki Önder Aytaç o binaya niye mi gitmiş?” diye sorup cevabını da Önkibar, “Tayyip Erdoğan’ı şikayet etmek için!” diye verdi. Bir insanın trajik ve ibretlik savruluşuna dair çarpıcı bir vaka olan Önder Aytaç’ın, Başbakan Erdoğan nefretinden Ergenekoncularla dahi işbirliği yapma noktasına gelmesi dikkat çekici… Aytaç’ın daha önce Oda TV’ye yazar olmak için başvurduğu da ortaya çıkmıştı. Aytaç halen cemaatin kanalı Samanyolu Haber’de de program yapıyor. “Cemaat” böyle bir ismin son olarak Ulusal Kanal’la ilişkisini nasıl içine sindiriyor, merak ediliyor. Önkibar şöyle yazdı: “Malum pazartesi akşamları Ulusal Kanal’da program yapıyorum. Geçen gün kanalın bulunduğu Ankara’daki binanın içeri girerken danışmadaki gençlerden biri Önder Aytaç bir süre önce buraya geldi demez mi? Olamaz dedim. Araştırdım, doğruydu. Peki Önder Aytaç o binaya niye mi gitmiş? Tayyip Erdoğan’ı şikayet etmek için!” medyagundem.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ''EĞER BU SÜREÇTE ÖLDÜRÜLÜRSEM SORRUMLUSU BASBAKAN ERDOĞAN, YARD. BEŞİR ATALAY, ANKARA VALİSİ, EMNİYET GENEL MÜDÜR VE AKADEMI BASKANI FINDIKLI''
Önder Aytaç Saçmalığa bakarmısınız... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Meselenin özü çoktan sulandırıldı ! Sahi Meselenin özü neydi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Meselenin özü ilk mesajda yazıyor görmek isteyenler rahatlıkla görebilir tabi isteyen görür...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|