![]() |
#1 |
![]() ![]() Akademisyen ve yazar Önder Aytaç sosyal medyadan Başbakan Erdoğan’a ağza alınmayacak küfürler etmesi yetmezmiş gibi küstahca meydan okumaya devam etti. Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve S Haber TV programcısı Yrd. Doç. Dr Önder Aytaç, Twitter hesabı @onderaytac adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Kapat be dershaneleri Ustaaaaammmmk!..” tweetlerine açıklama getirme yerine küstahca tavırlarını sürdürdü. Aytaç attığı twitlerle Star yazarı Elif Çakır'ı hedef göstermeyi tercih etti. İŞTE AYTAÇ'IN O TWİTLERİNDEN BAZILARI: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Star
![]() Konu Necip Fazıl tarafından (10-05-2012 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Küfür amaçlı söylediğine inamıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bahanesi zaten inandırıcı değil neymiş efendim parmaklarım çok büyük de falan da filan da... Kimi kandırıyo bu şerefsiz yaa...
![]() Bunu diyen adam küfür etmez mi sizce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Önder Aytaç takip ettiğim birisi küfür edecek birisi değil ve bütün twittlerine bakarsak o zihniyette olmadığını görürsünüz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sen çok iyimsersin bence...
Baksana attığı twitlere neler yazmış... Bahane de komik 'Ustaaaa' yazacak sonuna parmakları büyük diye 'k' harfi koymuş 'a' ile 'k' arasında 10 cm fark var be... Bide bu tepkiler çıkınca böyle bir bahane buluyor daha önce neden düzeltmiyor bu Twitini... Konu Necip Fazıl tarafından (10-04-2012 Saat 16:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ustam yazdığında M harfinin hemen üstünde K var. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ![]() Gerek var mı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu adamı oldum olası hiç sevmemişimdir...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|