AK Gençliğin Buluşma Noktası
Fenerbahçe (FB) AK Parti Forum Fenerbahçeliler !

Stil
Seçenekler

Alt 04-05-2008, 13:56   #1
Kullanıcı Adı
Abrek
Standart Önder G.Saray'a doğru
Gökhan Gönül'ün müthiş çıkışından sonra on birde kendisine yer bulamayan F.Bahçeli Önder Turacı, G.Saray'a yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertli takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek genç yıldızın, daha önce birlikte oynadığı eski takım arkadaşı Servet Çetin'i telefonla aradığı ve 'Çok mutsuzum. Yedek kalmak canımı sıkıyor. Futbol oynamak istiyorum. G.Saray beni isterse seve seve gelirim' dediği öğrenildi. Rusya ligi takımlarının da transfer gündeminde bulunan Önder Turacı'dan gelen talep G.Saraylı yöneticiler tarafından da olumlu karşılandı. Sarı-kırmızılıların F.Bahçe'den yılda 700 bin dolar alan gurbetçi futbolcuya 1 milyon 200 bin dolar teklif ettikleri ileri sürüldü.

BONSERVİSİ AVANTAJ

Başarılı futbolcunun, F.Bahçe'de oynadığı dönemlerde çok iyi anlaştığı Servet'ten haberi alan G.Saraylı yöneticiler transfer için gizliden gizliye girişimlere başladı. Savunmasında sorunlar yaşayan sarı-kırmızılıların sezon sonunda bonservis bedeli olmadan transfer edebilecekleri genç yıldızla görüştükleri, tarafların prensipte anlaştıkları ileri sürüldü. Önder Turacı Belçika'nın Standart Liege takımında oynarken, iki ezeli rakip transferi için kıyasıya yarışmıştı. Gurbetçi futbolcu tercihini daha atak davranan sarı-lacivertli kulüpten yana kullanmıştı. Önder'in, küçüklükten beri G.Saray'ı tuttuğu, Belçika'daki evinin odasında sarı-kırmızılı takımın posterlerinin süslediği belirtiliyor.

Polat Laudrup'u istedi

İspanya'nın Getafe'de görev yapan teknik direktör Michael Laudrup'un menajeri Bayram Tutumlu, G.Saray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, kendisinden Danimarkalı teknik adamı istediğini söyledi. Bayram Tutumlu, Adnan Polat'la arkadaş olduklarını ifade ederek, “Adnan Polat, beni 1 hafta önce ve 2 gün önce olmak üzere 2 kez telefonla aradı ve Laudrup'u futbolcuyken de almak istediğini, şimdi teknik direktör olarak takımının başında görmek istediğini söyledi. Ben de elimden geleni yapacağımı söyledim” şeklinde konuştu.

Okan ve Emre zirve sözü verdi

G.Saraylı Okan Buruk ve Emre Güngör, yarın deplasmanda oynayacakları G.Birliği maçını kazanarak yeniden avantajlı duruma gelmek istediklerini söyledi. Sarı-kırmızılı takımın iki futbolcusu G.Saray TV'ye yaptıkları açıklamada, Gaziantepspor maçında kaybettikleri avantajı, G.Birliği'ni yenerek telafi edeceklerini söyledi.

Teknik direktör harekatı başlıyor

Sarı-kırmızılı takımda yönetim, gelecek sezon takımın başına getirilmesi düşünülen teknik adamı belirlemek için pazartesi günü toplanıyor. Yönetim kurulu toplantısından sonra Adnan Polat ve kurmayları belirlenen isimlerle bire bir temaslara başlayacak. G.Saray'da adaylar arasında Falko Götz ve Souness ilk sırada yer alıyor.

Abrek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-05-2008, 14:49   #2
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Şimdiden böyle haberlere inanmak pek de akıl karı değil.

Kaynak ne acaba??
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-05-2008, 14:51   #3
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
istemem bizi satıpda fenere giden bi adamı niye alalım ki gerçek bile olsa istemem böyle topçuyu....
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2008, 16:28   #4
Kullanıcı Adı
setomx
gelirmi acaba
setomx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2008, 19:11   #5
Kullanıcı Adı
RDönmezs
defol önder rahat bitarafına battı..
Alt 04-06-2008, 19:12   #6
Kullanıcı Adı
politikaci
kalsın :D
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-06-2008, 19:14   #7
Kullanıcı Adı
Kemalist59
Bir galatasaraylı olarak bizim uğurumuz orayı götürür.Göbekte emre servet song önder kusur kalsın illa biri alıncaksa emre aşık geri gelsin...
Kemalist59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)