AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-03-2008, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Önder Sav grupta alışlanarak karşılandı..
Önder Sav, grupta alkışlarla karşılandı

Hac ibadeti ve İslam Peygamberi Hz. Muhammed hakkındaki sözleri nedeniyle tepki çeken, CHP'nin ortaya attığı dinleme iddialarının boş çıkması üzerine istifası istenen CHP Genel Sekreteri Önder Sav, grup toplantısına gelişinde alkışlarla karşılandı.

Ankara Elmadağ'da hacca gitmek isteyen bir partili ile konuşurken söylediği "Hacca gidip Araplara para kaptırma. Bakarsın Muhammed bırakmaz seni" sözleriyle tepki çeken Önder Sav, o günden bugüne basın mensuplarının sorularından ısrarla kaçıyor. Son olarak Emniyet tarafından yasa dışı dinlendiğini iddia eden, ancak cep telefonunu açık unuttuğu ortaya çıktığı için zor durumda kalan Önder Sav, istifa baskılarına karşı görevinden ayrılmayacağını açıklamıştı.

Bugün CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'dan sonra grup toplantısına katılan Önder Sav, grup toplantısının yapıldığı salona girişte yine gazetecilerin sorularıyla karşılaştı. Soru sormak isteyen muhibirin uzattığı mukrofonu eliyle geri çeviren Önder Sav, grup toplantısına girdiğinde salonda bulunanlar tarafından alkışlarla karşılandı.

Partililerin alkışları arasında yerini alan ve Baykal ile tokalaşan Önder Sav, medyanın ilgi odağı oldu. Genel Başkan Baykal, konuşmasına başladığı halde tüm kameralar Önder Sav'a odaklandı. Önder Sav, medyanın ilgisine rağmen herhangi bir açıklama yapmadı.

habervaktim

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-03-2008, 18:27   #2
Kullanıcı Adı
tugba_007
O kadar şapşallar ki kimi alkışlayıp kimi yuhlayacaklarını bilmiyorlar
tugba_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 18:29   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Peygamber Efendimize ( s.a.v.) karşı açılan savaşın bayraktarlığını yapan kişiyi Ebu CeHalet partisi tabiki alkışlayarak karşılayacak. Bakalım savaşın sonucu ne olacak ;)

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 18:33   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Hadi biz böyle yapıyoruz günaha giriyoruz ve günahkarız diyelim, Peki size İslamı anlatan kişi " İslamın Şartlarına ve İslamın Emirlerine karşı gelmenin " , "Peygamber ile alay etmenin" dinden çıkma olduğunu ve bunun kafir işi olduğunu öğreten olmadı mı ?

Kafir olmaktansa , günahkar olmak bin kat evladır ama bunu bilmezler ;)

VesseLam
Alt 06-03-2008, 18:38   #5
Kullanıcı Adı
zuhal_hanimn
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Hadi biz böyle yapıyoruz günaha giriyoruz ve günahkarız diyelim, Peki size İslamı anlatan kişi " İslamın Şartlarına ve İslamın Emirlerine karşı gelmenin " , "Peygamber ile alay etmenin" dinden çıkma olduğunu ve bunun kafir işi olduğunu öğreten olmadı mı ?

Kafir olmaktansa , günahkar olmak bin kat evladır ama bunu bilmezler ;)

VesseLam

Kelime-i Saadet getiren herkes muslumandır gerisini sorgulamak kimsenin hakkı degil Allah (c.c) ve kisi arasındadır din de dini yasamakda isteyen 5 vakit namaz kalır isteyen sabah aksam icki icer sarhos gezer
zuhal_hanimn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 18:39   #6
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alkışlanan değersiz ise ve değerine yakışan tutum izliyorsa , alkışlayan neyi "alkışlamış" olur acaba ... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 18:46   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Ne güzel Müslümanlık ama

Kur'an-ı Kerim'in bir tek ayetini inkar eden Kafir'dir. Allah c.c. Kur'an-ı Kerim Al-i İmran Suresinde ;

Esteizü Billah

" Fıhi ayatüm beyyinatüm mekamü ibrahım ve men dehalehu kane amina ve lillahi alen nasi hıccül beyti menistetaa ileyhi sebıla ve men kefera fe innellahe ğaniyyün anil alemın "

Yani;

" Orada apaçık ayetler (ve) İbrahim'in makamı vardır. Kim oraya girerse o güvenliktedir. Ona bir yol bulup güç yetirenlerin Ev'i haccetmesi Allah'ın insanlar üzerindeki hakkıdır. Kim de inkar ederse, şüphesiz, Allah alemlere karşı muhtaç olmayandır."

Hacc'a gitmeyi, Araplara para kaptırma olarak adleden kişide kafirdir.

VesseLam
Alt 06-03-2008, 18:54   #8
Kullanıcı Adı
cartman
Forumda haberler kısmına baktıkca bunun ismini gormek artık beni rahatsız etmeye basladı.Soyledigi sozler aklıma geldıkce yapılan saygısızlıga tahammül edemiyorum..Arkadaslardan ricam artık bu adam hakkında her haberi foruma tasımayalım...Adamdan özür dileyecek bir haber olmadıkca lutfen forumu bunun ismiyle kirletmiyelım...
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 18:56   #9
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
napcaklarını şaşırmış bunlar
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 19:33   #10
Kullanıcı Adı
hfy44
Alıntı:
cartman Nickli Üyeden Alıntı
Forumda haberler kısmına baktıkca bunun ismini gormek artık beni rahatsız etmeye basladı.Soyledigi sozler aklıma geldıkce yapılan saygısızlıga tahammül edemiyorum..Arkadaslardan ricam artık bu adam hakkında her haberi foruma tasımayalım...Adamdan özür dileyecek bir haber olmadıkca lutfen forumu bunun ismiyle kirletmiyelım...
Sana katılıyorum kardeşim
hfy44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)