AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-09-2010, 17:38   #1
Kullanıcı Adı
İntifada
Talking Önder Sav sorusu Kazan'ı ağlattı
Eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'la görüşmesiyle ilgili değerlendirme yaparken gözyaşlarını tutamadı. Kazan, “Ben Şevket Kazan'ım. Dürüstlüğümü Önder Sav sorusu ağlattı...

Saadet Partisi İl teşkilatının düzenlediği genişletilmiş divan toplantısına katılmak üzere Erzurum'a gelen Şevket Kazan, parti binasında basın toplantısı yaptı. SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un istifasıyla sonuçlanan süreci değerlendiren Şevket Kazan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile yaptıkları görüşmeyle ilgili bilgi verdi.

Sav ile görüşmelerinin tamamen teknik bir konu olduğunu belirten Kazan, “SP'nin son kongresinde olağanüstü kongreye davet oranlarında değişime gidilmiş. Bizim tüzüğümüzde ve Siyasi Partiler Kanunu'nda olağanüstü kongrelere davet oranı 5'te 1 iken, son kongrede bu oran yarı yarıya olarak değiştirilmiş. Biz de partide hukukçu arkadaşlarımızla toplantı yaptık.

Erbakan hocamızın da katıldığı görüşmelerde arkadaşlar, ‘CHP; kongreler konusunda ustadır. Kongreler konusunda en tecrübeli parti bunlardır. Bunlarla bir görüşelim' denildi. Bunun üzerine Oğuzhan Asiltürk, daha önce kendisiyle kabine arkadaşlığı yaptığımız Önder Sav'dan randevu aldı. Görüşmeyi yapacak olan Oğuzhan Asiltürk rahatsızlanınca hocamız beni görevlendirdi” dedi.

Önder Sav'ın Ankara Kızılay'da bulunan bürosunda yaklaşık 15 dakika süren görüşmede bu konuyu görüştüklerini ve kendilerini haklı bulduğunu belirten Şevket Kazan, şöyle devam etti:

“Görüşme sonucu hocamıza bilgi verdik. Ancak bu dedikodular bir türlü sona ermedi. ‘Sen Önder Sav'la nasıl görüşürsün?' diye telefonlar geliyordu. Ben de Anadolu Gençlik Derneği'nin şube başkanları toplantısında Kuran-ı Kerim isteyerek üzerine el basıp sadece bu konu üzerine görüştüğümü, bunların dışında başka bir şey görüştüysek ‘Allah'ın, meleklerin ve insanların laneti üzerime olsun' diyerek yemin ettim.”

Konuşması sırasında gözleri dolan Kazan, “Ben Şevket Kazanım, benim dürüstlüğümü kimse tartışamaz. Ama maalesef onlar ağabeylerinin dürüstlüğünü tartıştılar” dedi.

Basın toplantısında SP'den ayrılanlarla ilgili de kısa bir değerlendirme yapan Şevket Kazan, “Kardeşlerimiz ayrılsalar da ayrılmasalar da hiç biri aleyhinde konuşmak istemiyoruz. Bir gün o kardeşlerimizin ayrılsalar bile yeniden kervana katılacaklarına inanıyoruz, kimseyle kavgalı olamayız” diye konuştu.

Kazan, partilileri 17 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonunda yapılacak olağanüstü kongreye davet etti.

habervaktim

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-09-2010, 17:46   #2
Kullanıcı Adı
murat kurt
Komik
murat kurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2010, 17:48   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Erbakan hoca en büyük yanlışını şevket kazan ve oğuzhan asiltürke güvener yapıyor...
Alt 10-09-2010, 17:49   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Video İçin TIKLAYIN
Alt 10-09-2010, 18:16   #5
Kullanıcı Adı
Terennüm
Söylenecek birsey birakmadinizki.Daha arkalarindan ne konuşacaksınız?ama siz bu konuda tecrubelisiniz sayın Gül ve Erdogan hakkında söylediklerinizi dünya alem biliyor.Ergün poyrazın kitaplarni secim zamanlarında biz kullanmadik.o yüzden size nasıl güvenelim sayın kazan?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2010, 19:31   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erbakan hoca en büyük yanlışını şevket kazan ve oğuzhan asiltürke güvener yapıyor...
Öyle kardeş...

Şevket Kazan ve Oğuzhan Asiltürk... Erbakan'ın En Büyük Hataları...

Başka ne görüşecektin be utanmaz adam
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-09-2010, 21:07   #7
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
oğuz ne asil ne han ne türktür
üstadın bu amcayla ilgili böyle bir sözü vardı
Alt 10-09-2010, 23:00   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Haber5 sitesinde güzel bir yorum gördüm:

Bu işi yaptığı gün Allah'ın, Meleklerinin lanetinı bilemem ama dava arkadaslarının bütün laneti üzerine olmuştur
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2010, 02:49   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
sevket kazan.. gencligimin sevket abisi, adalet timsali niyetine örnek aldigimiz sahsiyet, hocamizin sag kolu..
sevket abi bir cok sohbetinde bulundum, Rabbim razi olsun bir cok bilginden istifade ettik ama bu görüsme bizi cok yaraladi..
hic bir gerekce yüregimizdeki buruklugu önleyemez, peygamberimize hakaret eden birinden tüyo almak bir yana onunla görüsmeyi düsünmek bile size yakismazdi! ama malesef hirs, ihtiras bazen mantigin önüne gecebiliyor!
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2010, 16:42   #10
Kullanıcı Adı
EZEL
Bende şunu söyliyeyim özellikle bir kesim Numan Kurtuluşu setekliyor herhalde Abantta kurulan dostluktan olsa gerek ama Numan Kurtuluşa oynuyanlar kaybedecekler yanlı hesap Milli Görüşten döner Milli Görüş bir kaledir gönüllerde kalplerdir Numan Kurtulmuş arkasına malum medyanın desteğini almış olabilir ama hesap saati yaklaşıyor sandıkta ne olduğunu görecek Numan Kurtulmuş
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)