![]() |
#1 |
![]() Yıllar önce hastanede çalışırken, ağır hasta bir kız getirdiler. Tek yaşam şansı beş yaşındaki kardeşinden acil kan nakli idi. Küçük oğlan aynı hastalıktan mucizevi şekilde kurtulmuş ve kanında o hastalığın mikroplarını yok eden bağışıklık oluşmuştu.
Doktor durumu beş yaşındaki oğlana anlattı... ve ablasına kan verip vermeyeceğini sordu. Küçük çocuk bir an duraksadı. Sonra derin bir nefes aldı ve - "Eğer kurtulacaksa, veririm kanımı" dedi. Kan nakli ilerken, ablasının gözlerinin içine bakıyor ve gülümsüyordu. Kızın yanaklarına yeniden renk gelmeye başlamıştı, ama küçük çocuğun yüzü de giderek soluyordu.. Gülümsemesi de yok oldu. Titreyen bir sesle doktora sordu: - "Hemen mi öleceğim?.." Küçük, doktoru yanlış anlamış, ablasına vücundaki bütün kanı verip, öleceğini sanmıştı.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kurban olurum ben o kardeslere. Benim bir akrabam lösemi hastasi. Ufak kardesinin ilik nakli sayesinde iyilesmesini Allahtam umuyoruz. Allahim o kardeslerimizi basimizdan eksik etmesin. Tüm hastalarimizada acil sifaa nasip eylesin insaAllah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() inşallah iyileşir hemen Allah şifa versin
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Allah Acil şifalar nasip etsin kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Amin insaAllah dualariniz icin Allah razi olsun.
(Kendisi daha cocukken bu hastaliga yakalandi ama iyilesmistide. Allahin taktiri bir kac ay önce hastaligi terkar depresmis diye haber aldik. Bu sefer ilik nakli sart olmus ki Allahtan ufakligin iligi %100 uymus. Normalde daha az bir yüzdelik oraniyla uyuyormus bundada vardir bir hikmet %100 uymus. Cok zor bi durum herkes icin. Ama Rabbim büyük onu bize bagislayacak insaAllah.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|