AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2009, 17:58   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart Online Sorunumuza Çözüm Önerileriniz !
ONLİNE SORUNU !
Değerli arkadaşlarım ;
Son zamanlarda forumumuzda online sayısı ve aktiflik kendini gösteremiyor.Ve Forumumuzda Bazı eksiklerin olduğu kanaatındayım.Bu da şahsen beni rahatsız ediyor.Buna karşılık çözüm önerileri getirelim ''LÜTFEN BU BAŞLIK ALTINDA''.Her Türden öneri getirebilirsiniz.(konu,tema vs... gibi)
Eminim çok güzel öneriler gelecektir.Biliyorum Şikayet ve Temenni Başlıklı Bölüm var ama Ben konuyu bu bölüme açmayı daha uygun gördüm ve açtım.

Güzel öneri getirenlerin önerilerini dikkate alalım ,ve bu önerilerin ne sonuç doğuracağını tartışalım ve Uygulamaya sokalım.

Haydi Başlayalım Fikir Akımına !..

Yeter Ki Forumumuz Kazansın ,AKPARTİ Kazansın.

Saygılar...

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-20-2009, 18:11   #2
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Forumda revizyonu gidilmeli, Bolumler azaltilmali ve yeni seyler koyulmali
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 13:20   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Bu konumuz kaala alınmadı heralde forumumuzun hiç mi eksiği yok neden online sayısı az.Neden konulara ilgi az.
Eksikleri kabul edip nasıl giderebiliriz bunları tartışmalıyız veya çözmeliyiz.
LÜTFEN !
Alt 04-21-2009, 13:35   #4
Kullanıcı Adı
Morte
Foruma ulaşamama sorunu oluyor arada. Dün gece birkaç saat olmuştu mesela. İnsanlar ara sıra giremeyince unutuveriyorlar gibi geliyor bana. Bir de diğer forumlardan farklı olarak daha ciddi ve siyasi bir ortam olmamızın da bunda etkisi vardır diye düşünüyorum.
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 13:42   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Forumda bariz eksiklikler söz konusu değildir,eksiklikler vardır zaman içinde bunlar tamamlanır.Forum ekibinden bazı arkadaşların okul ve işlerinden dolayı aktif olmamaları yönetim zaafiyetine sebebiyet versede sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Yaz mevsimi olması dolayısı ile,forum üyelerinin çoğunluğunun öğrenci ve genç olmalarından ötürü sınav v.b işleri ile iştikal olduklarından dolayı online katılımların eksilmesine neden olmuştur.Okulların ve sınav sürecinin sona ermesi ile birlikte canlanma meydana gelecektir inşALLAH..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 13:46   #6
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Forumda bariz eksiklikler söz konusu değildir,eksiklikler vardır zaman içinde bunlar tamamlanır.Forum ekibinden bazı arkadaşların okul ve işlerinden dolayı aktif olmamaları yönetim zaafiyetine sebebiyet versede sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Yaz mevsimi olması dolayısı ile,forum üyelerinin çoğunluğunun öğrenci ve genç olmalarından ötürü sınav v.b işleri ile iştikal olduklarından dolayı online katılımların eksilmesine neden olmuştur.Okulların ve sınav sürecinin sona ermesi ile birlikte canlanma meydana gelecektir inşALLAH..
Üyelerin düşüncelerini çok merak ediyorum .Beklentilerini ,önerilerini ve ne eksikliği belirtçekler bekliyorum.
Önemli olan üyelerimizin yorumları !
Alt 04-21-2009, 13:57   #7
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
foruma ilk giriş bölüme müzik koyunmalı mesala ak parti müziği
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 14:13   #8
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Tamam konu başlığında online sorunu yazabilir ama .İnsanların buraya sadece siyaset amaçlı gelmemesi için öneri getirelim arkadaşlar kendimi ifade edemedim sanırım.Yani Tam bir paylaşım sitesi olsun.
Ama amaç sadece siyasi forum olmaksa bu kadar kişinin olması normal gerçekten.
Bence amaç diğer forumlar gibi kapsamlı ve tutulan bölümlerden oluşmalı forum.İşte o zaman siz görün forumun online sayısını veya aktifliğini.
Bu bölümleride üyelerimiz önerebilirler .
Alt 04-21-2009, 14:14   #9
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
bence 2 akparti forum birleşmeli
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2009, 14:18   #10
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
Gencdadaslar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence 2 akparti forum birleşmeli
Konuyu Saptırmayalım !

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)