![]() |
#1 |
![]() bakalım ne olacak
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben 10.yıl Marşı'nın özellikle bestesini çok seviyorum;ama daha önce de dile getirdiğim gibi içinde geçen "demir ağlarla ördük,ana yurdu dört baştan..." ifadesi 2007 yılında biraz komik...Zira,insanlığın aya çıktığı bir dönemde "yurdumuzu demir yolu ile örmenin" bir övünç kaynağı olamayacağını,bu kısmın değiştirilmesinin doğru olacağını düşünüyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mesudum47;
ondan bahsediyorum ben de..günümüze uyarlanması gerekiyor;yok uyarlanmayacaksa da çalınmaması söylenmemesi daha münasiptir diyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() o marsta sadece yurdumuzu emır aglarla orduk yazmıor..genel turk tarıhıne uyan cok ovuc dolu soz var..harıka sozler..tamam o halde sız soleyın bugunun nesıyle ovuncez..turkıyenın dort bı yanında uzay uslerımı var..yada ne dıcez..yemyesıl turkıyeyı betona dondurdukmu dıcez..gunumuzun ovunulecek neyı kaldıkı..
yınede baska mars yazılsa dahı bu mars orjınal kalmalı...veya hepsı aynıkalmak sartıyla bır kıta daha eklenıp bugunden bahsedılebılır |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() fikir üretelim arkadaşlar bu konu önemli bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() herkez fikrini söylesin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu ulkenın manevı degerı var yenı mars ne demek bız turk gencı olarak atalarımızın soyledıgı marsı sehıt duserken nasıl yenı bır mars bu anketı yaparken dusundunmu?NE MUTLU TURKUM DIYENE M.KEMAL ATATURK < LAZKOPAT>
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|