AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-28-2012, 19:55   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Orduspor: 2 ~ Galatasaray: 0

10 günde 3 kritik maça çıkacak olan Aslan'ın önündeki ilk viraj bugünkü Ordu deplasmanı. Zorlu sınav öncesi Terim takıma çok net bir mesaj verdi: “Braga'yı aklınızdan çıkarın. Ordu maçında hata istemiyorum”

Orduspor deplasmanı, Şampiyonlar Ligi’nde Braga karşılaşması ve TT Arena’daki Eskişehir mücadelesi... Galatasaray’ın önümüzdeki 10 günlük programında işte bu kritik maçlar var. İlk viraj ise bugünkü Ordu deplasmanı. Ligin flaş ekibi, 13 puanlı Galatasaray’ı 4’er puan geriden takip eden 3 takımdan biri olarak dikkat çekiyor. Dolayısıyla karşılaşmanın anlamı büyük. Zira Cim Bom maçı kazanıp, farkı açabilir. Ordu ise tam aksine puan farkını kapatmaya çalışacak. Ancak Cim Bom, 2 Ekim Salı günü Şampiyonlar Ligi’nde Braga’yı, 7 Ekim Pazar günü de Süper Lig’de Eskişehir’i konuk edecek. Bu yüzden oyuncuların aklı diğer karşılaşmalarda. İşte bu durum teknik direktör Fatih Terim’i bir hayli rahatsız ediyor.

Yolculuk sırasında uyardı

Ordu yolculuğu sırasında öğrencilerine uyarılarda bulunan tecrübeli hoca, “Braga maçını kafanızdan silin. Her maçın canı ayrı. Bizim önce bu maçı kazanmamız gerekiyor. Ondan sonra Braga’yı hep beraber düşünürüz. Kesinlikle hata istemiyorum” mesajı verdi.

Metin Karabaş

Muhtemel 11'ler

Orduspor: Fornezzi, Miguel Garcia, İbrahim, Agustin Garcia, Atila, Umbides, Ali, Nizamettin, Barral, Hasan, Stancu

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Dany, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Elmander, Burak

Stat: 19 Eylül

Saat: 20.00

Hakem: Barış Şimşek

Maçın kilit adamları

Orduspor

Saso Fornezzi

Geride kalan 5 maçta da forma giyen Slovenyalı kaleci, Ordu’nun başarısında büyük pay sahibi.
Bogdan Stancu

Barral’la iyi bir ikili olan Stancu, alan boşaltıyor, koşuyor ve rakip savunmacılara zor anlar yaşatıyor.

Javier Umbides

Sağ kanatta görev yapan Arjantinli isabetli ortaları ve etkili şutlarıyla rakip kalede tehlike yaratıyor.

David Barral

Ordu tarihinin en pahalı transferi. İspanyol yıldız, 5 haftada 2 gol attı, hızı ve tekniğiyle fark yarattı.

Galatasaray

Fernando Muslera

Old Trafford’da kurtardığı penaltıyla devlerin radarına giren Muslera, yine takımın sigortası olacak.

Emmanuel Eboue

Hücum gücüyle de takıma çok şey katıyor. Orduspor’un sol kanadı onun karşısında sıkıntı yaşayabilir.

Selçuk İnan

Ölü toplara can veren Selçuk, ligi kasıp kavurmaya devam ediyor. Hücumu yine o yönlendirecek.

Burak Yılmaz

Akhisar maçında 2 gol 1 asistle oynayan Burak, Ordu sınavını da boş geçmemeye kararlı.

Aslan’da son durum

Aslan’da Sabri’nin sakatlığı, Engin’in de cezası sürüyor. Bu iki oyuncu dışında sakatlığını atlatan Umut Bulut’un, Braga maçı öncesi riske edilmemesi bekleniyor.

Ordu’da son durum

5 haftada topladığı 9 puanla zirve yarışına ortak olan Orduspor’da Selçuk Şahin dışında eksik bulunmuyor. Karadeniz ekibinin yıldızı David Barral, Galatasaray’ı puansız göndermek istediklerini söyledi.

Selçuk İnan tehlikesi

Cim Bom’un orta sahadaki yıldızı Selçuk, ceza sınırında bulunuyor. Sarı-Kırmızılı oyuncu bugün kart görmesi durumunda haftaya Eskişehir karşısında forma giyemeyecek.

Sercan&Baros yok

Geçen haftaki Akhisar maçında ilk 11 oynayan ve golünü atan Sercan, Ordu deplasmanında 18 kişilik kadroya alınmadı. Genç forvetin yanı sıra Baros, Gökhan Zan, Çağlar Birinci ve Ceyhun da Ordu’ya götürülmedi.

Şimşek hiç üzmedi

Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek, daha önce Galatasaray’ın 8 lig maçında düdük çaldı. Galatasaray bu sınavlarda 5 galibiyet, 3 beraberlik elde etti, hiç yenilmedi. Şimşek, Galatasaraylı oyunculara 12 sarı, 1 de kırmızı kart gösterdi

Fanatik

 


Konu Necip Fazıl tarafından (09-28-2012 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir..
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-28-2012, 21:08   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
8. Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Orduspor Hasan Kabze'nin attıgı gol ile 1-0 öne geçiyor.
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 22:22   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Güüümmmmmm...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 22:26   #4
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
66. Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Orduspor Stancu ile 2. golü buldu.Hasan Kabze topla ceza sahasi içine yöneldi, arapasini verdi, Stancu topla bulustu kaleci Muslera'yi geçti ve topu bos kaleye göndererek aglarla bulustu.
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 22:44   #5
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart
şaka gibi
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 22:50   #6
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 22:58   #7
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 23:00   #8
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2012, 23:06   #9
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi