AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Ana Kademe AK Parti İl-İlçe Teşkilatları, AK Parti Gençlik Kolları, AK Parti Kadın Kolları, AK Parti Özürlüler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2009, 11:28   #1
Kullanıcı Adı
ilkertürkmen
Angry örgüt ve teşkilatlar gevşek davrandı
arkadaşlar başbakanımızın okadar çalışmasına mücadelesine rağmen teşkilatlar bu mücadeleyi vermemişlerdir başbakanımızı üzdük mahcup ettik mücahit tayyip erdoğan kadar davamıza sahip çıkamadık ben kendi mahalleme baktım sp ve chp hak olmayan davaları için arı gibi çalışıyorlardı ya biz başbakanımıza sırtımızı dayadık o çalıştı biz yattık nekadar çalıştık mücadele ettikdesekte gevşek davrandık bu seçimden dersler çıkartmalıyız

ilkertürkmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2009, 11:29   #2
Kullanıcı Adı
Sekoloji
Saadet partisi... Oyları böldü!
Sekoloji isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 11:35   #3
Kullanıcı Adı
el mücahidin
Alıntı:
ilkertürkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar başbakanımızın okadar çalışmasına mücadelesine rağmen teşkilatlar bu mücadeleyi vermemişlerdir başbakanımızı üzdük mahcup ettik mücahit tayyip erdoğan kadar davamıza sahip çıkamadık ben kendi mahalleme baktım sp ve chp hak olmayan davaları için arı gibi çalışıyorlardı ya biz başbakanımıza sırtımızı dayadık o çalıştı biz yattık nekadar çalıştık mücadele ettikdesekte gevşek davrandık bu seçimden dersler çıkartmalıyız
SUSSANA sen NEDEM HAK DAVA DEĞİL BİZ Mİ ZANAYI SUÇ KAPSAMINDAN ÇIKARDIK

Konu dilemma tarafından (03-30-2009 Saat 11:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hakaret etmek yasaktır!!!
el mücahidin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 11:39   #4
Kullanıcı Adı
Morte
Alıntı:
ilkertürkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısın kardeşim... Şu teşkilatların iyi bir elden geçirilmesi gerekiyor her yerde, zira burada da aynı şeyler yaşandı hemen hemen
Morte isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:20   #5
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Kartal ve Maltepe'nin kaybedilmesi acı vericidir .Anlamakta zorluk çekiyorum neden ? Kartal Bel. Adayı Değiştirildi açıklansın.Arif Dağlar yılın belediye başkanı seçilmişti .Çok iyi hizmetler yapmıştı ne olduda aday olamadı?
Maltepe'yide açık arayla kaybetmiş gözüküyoruz .Buda acı verici.
Ben çok şüpheliyim bu seçimlerde hayırlısı diyelim chp gibi şaibe yaratmak istemiyorum ama bu kılıçdaroğlu daha sonuçlar açıklanırken bu kadar şaibeli yaklaşması şüpheli .Suçluluk psikolojisi olsa gerek .
Üzerine gidilsin araştırılsın var birşeyler görücez.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:29   #6
Kullanıcı Adı
bedraka
aslında herkese ders oldu bi anlamda iyi de oldu. herkes bize oy vermeye mecburmuş gibi düşünen il yönetimi (samsun) ve gerçekten başarmak için uğraşan insanların üstüne basılarak geçilmesi sonucu bunlar meydana geldi. büyükşehir için demiyorum ilkadım için geçerli bu sözlerim. atakumu kaybedeceğimizi ilk adayı duyduğum an söyledim. hiç bişey yapmayan adamı tekrar aday yaparsan böyle olur işte. ilkadımı söylemeye gerek yok Ali Akyüz sağolsun bizi mhpnin eline bıraktı
bedraka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:32   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
bi gerçek oda az çalışıldı
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:33   #8
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
el mücahidin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SUSSANA sen NEDEM HAK DAVA DEĞİL BİZ Mİ ZANAYI SUÇ KAPSAMINDAN ÇIKARDIK
ne diyon sen aklın başında mı?
Alt 03-30-2009, 12:33   #9
Kullanıcı Adı
bedraka
ha bir de şu var burada herkes kendini çok bi şeymiş gibi görüyor. yönetimin başından tut müşahitinin yamağına kadar. ben başka bi partiden değilim merak etmeyin yönetimdeyim. ama Allah adamı böyle çarpar işte. hepimize ders olsun... verilen vaadler yerine getirilsin (sadece samsun için değil akpartinin genelinde)
bedraka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2009, 12:36   #10
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Alıntı:
bedraka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ha bir de şu var burada herkes kendini çok bi şeymiş gibi görüyor. yönetimin başından tut müşahitinin yamağına kadar. ben başka bi partiden değilim merak etmeyin yönetimdeyim. ama Allah adamı böyle çarpar işte. hepimize ders olsun... verilen vaadler yerine getirilsin (sadece samsun için değil akpartinin genelinde)
sen çok biliyon

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)