![]() |
#1 |
![]() Ah Bu Gurbet
Aman dağlar yol verin dağlar Yarim gurbet elde ağlar Gidem dedim gidemedim Arada bitmeyen yollar var Ah bu gurbet zalım gurbet Birde hasret olmasa Ben yanına varamadım Bari seni yollasalar Ömür kısa yollar uzun Günden güne artar sızım Bakar dururum yollara Gelirsin diye ansızın Ahirim Sensin cahildim dünyanın rengine kandım hayale aldandım boşuna yandım seni ilelebet benimsin sandım ölürüm sevdiğim zehirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin sözüm yok şu benden kırıldığına gidip başka dala sarıldığıma gönülüm inanmıyor ayrıldığına gözyaşım sen oldun kahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin garibim can yıkıp gönül kırmadım senden ayrı ben bir mekan kurmadım daha bir gönüle ikrar vermedim batınım sen oldun zahirim sensin evvelim sen oldun ahirim sensin Bir Of Çeksem BİR OF ÇEKSEM KARŞIKİ DAĞLAR YIKILIR BUGÜN POSTA GÜNÜ CANIM SIKILIR SIKILIR AMAN AMAN ELLERİN MEKTUPU GELMİŞ OKUNUR BENİM YÜREĞİME HANÇER SOKULUR SOKULUR AMAN AMAN ŞU KARŞIKİ DAĞDA BİR TOP KAR İDİM YAĞMUR YAĞDI ILGIT ILGIT ERİDİM ERİDİM AMAN AMAN EVVEL YARİN SEVDİĞİDE BEN İDİM ŞİMDİ UZAKLARDAN BAKAN BEN OLDUM BEN OLDUM AMAN AMAN Canım Pınar başından bulanır canım oy İner ovayı dolanır canım oy Sende pek haller bulunur canım oy Dağlar duman olur, çayır çimen olur Ben yari görmesem, halim yaman olur Hiç ovaya inmedin mi canım oy Aşk uğruna yanmadın mı canım oy Can yakmaya doymadın mı canım oy Dağlar duman olur, çayır çimen olur Ben yari görmesem, halim yaman olur Yaz görmemiş kışa benzer canım oy Dert görmemiş başa benzer canım oy Çok içmiş sarhoşa benzer canım oy Dağlar duman olur, çayır çimen olur Ben yari görmesem, halim yaman olur Çarşambayı Sel Aldı Çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el aldı aman aman Bir yar sevdim el aldı Keşke sevmez olaydım elin koynun da kaldı aman aman Elin koynun da kaldı Oy neyimiş neyimiş aman aman Kaderim böyleimiş Gizli sevda çekmesi aman aman ateşten gömlekimiş Çarşamba yollarında kelepçe kollarımda aman aman kelepçe Kollarımda Allah canımı alsın o yarin kollarında aman aman o yarin Kollarında Oy neyimiş neyimiş aman aman Kaderim böyleimiş Gizli sevda çekmesi aman aman ateşten gömlek imiş Denizin Dibinde Hatçam evlerinin önünde pınarlar harlar hatçam çıkmış pencereye ay gibi parlar ben hatça'yı yitirdim de dumanalı dağlar gözlerimin pınarları durmadan çağlar ovalara duman çökmüş göremedin mi a kız kendi saçını öremedin mi alçaklara karlar yağmış yükseklere buz gel sarılalım gaçalım ince belli kız denizin dibinde hatçam demirden evler ak gerdanın altında da çiftedir benler o kınalı parmaklar da o beyaz eller yolcuyu yolundan eyleyen dilber dalga dalga dalga dalga dalgalanıyor hatçayı görenler sevdalanıyor üçünü de beşini de hatçam onuna ben de yandım hatça'mın basma donuna yüce dağ başına hatçam ekin ekilmez yağmur yağmayınca hatçam kökü sökülmez ellerin köyünde hatçam kahır çekilmez doldur ağıları içelim hatçam varman kızlar varman kirli çobana çoban evde durmaz gider yabana ovalara duman çökmüş göremedin mi akız kendi saçını öremedin mi arvallı dedikleri bir büyük şehir şehir oldu bana her zaman zehir çok dediler arkadaşlar yar senin değil doldur ağıları içelim hatçam yüce dağ başında hatçam harmanın mı var harmanı kaldırmaya dermanın mı var hatçam beni öldürmeye fermanın mı var doldur ağıları içelim hatçam Düğününde ağladım Düğününde ağladım Seyrettim bir kenarda Düğününde ağladım seyrettim bir kenarda Artık burda duramam Giderim bu diyardan Giderim bu diyardan Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Birtek dileğim sendin Vermedi felek bana Şimdi kendime değil Küstüm bütün cihana Küstüm bütün cihana Dilerim sen mutlu ol Mevlam bana acısın Şimdi ellerin oldun Dünya ahret bacımsın Gönlüm Ataşlara Yandı Gidiyor Ben bu yıl yarimden ayrı düşerim Her günüm bir yıla döndü gidiyor Yine zından oldu dünya başıma Gönlüm ataşlara yandı gidiyor Ömrüm boş hayale kandı gidiyor Uzaktır yolların dolandım geldim Tatlıdır dillerin bağlandım kaldım Günahı boynuna işte ben öldüm Gönlüm ataşlara yandı gidiyor Ömrüm boş hayale kandı gidiyor Gurbette Ömrüm Geçecek gurbette ömrüm geçecek,bir daraık yerimde yok oturup drdim dökecek,bir vefalı yarimde yok aman aman aman aman bir vefalı yarimde yok Dünya derler oda fani veren alır tatlı canı hasta düştüm ilaç hani,bir yudum su verenim yok aman aman aman aman bir yudum su verenim yok. Salında Gel Salın Da Gel (Amman Aman Amman Ey) Meydan Kız Görsün (Amman) Serpil De Gel (Amman Aman Amman Ey) Düşmanlar Ölsün (Amman) Hopla Da Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Serpil De Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Kınalı Parmaklar (Amman Aman Amman Ey) Ne Güzel Eller (Amman) Sarmaya Yakışır (Amman Aman Amman Ey) O Nazik Beller (Amman) Hopla Da Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Serpil De Gel Gel Yanıma Vallah Kıyarım Canıma Sen Gelmez Oldun Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun. Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun. Taslarami döndü Kalbin,gelmedin. Aylar geldi gecti sen gelmez oldun. Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun. Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun. Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun. Bosyere mi Yemin ettik ikimiz,Kuslar Yuva kurdu sen gelmez oldun. Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama,Sen Gelmez..... Sen Gelmez..... Sen Gelmez oldun...... Yalan Dünya Hep sen mi ağladın Hep sen mi yandın Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlu mu sandın Bende gülemedim yalan dünyada Ah yalan dünya yalan dünya Yalandan yüzüme gülen dünyada Sen ağladın canım Ben ise yandım Dünyayı gönlünce mutlu mu sandın Boş yere ağladım boşuna yandım Bende gülemedim yalan dünyada Zahidem Zahide kurbanım ne olacak halim Gene bir laf duydum kırıldı belim Gelenden gidene haber sorayım Zahide bu hafta oluyor gelin Hezeli dedeli gönül hezeli Çiçekdağı da döktü m'ola gazeli Dolaştım alemi gurbet gezeli Bulamadım Zahidem'den güzeli Gurbet ellerinde esirim esir Zahide kurbanım hep bende kısır Eğer anan seni bana verirse Nemize yetmiyor bu ev kadar hasır
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşım için sağol kardeş severek dinlediğim bir isim Orhan Hakalmaz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yalan Dünya
Hep sen mi ağladın Hep sen mi yandın Bende gülemedim yalan dünyada Sen beni gönlünce mutlu mu sandın Bende gülemedim yalan dünyada Ah yalan dünya yalan dünya Yalandan yüzüme gülen dünyada Sen ağladın canım Ben ise yandım Dünyayı gönlünce mutlu mu sandın Boş yere ağladım boşuna yandım Bende gülemedim yalan dünyada Teşekkürler arkadaşım paylaşım için ben bir tane aldım içinden ama hepsi de çok değerli eserler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben tesekkur ederim arkadaslar gercekten cok begendigim bir insan kendisi ile tanismayi cok isterim
insallah nasip olursa da bir konserinde bulunmak cok guzel olur |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sevdiğim nadir sanatçılardan biri..TeşekkürleR..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben tesekkur ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sen Gelmez Oldun
Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun. Biz bu Sonbaharda bulusacaktik,Bahar geldi gecti, Sen gelmez oldun. Taslarami döndü Kalbin,gelmedin. Aylar geldi gecti sen gelmez oldun. Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun. Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun. Demistik Kapina gelirim diye,Yillar oldu Kapida ses vermez oldun. Bosyere mi Yemin ettik ikimiz,Kuslar Yuva kurdu sen gelmez oldun. Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun.Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama, Sen gelmez oldun. Yarim,gözlerim Yolda,beklerim ama,Sen Gelmez..... Sen Gelmez..... Sen Gelmez oldun...... Benimde çok beğendiğim bir eserdir "sen gelmez oldun" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çok sevdiğim beyfendiliği ile herzaman kalbimde ayrı bir yeri olan bir Sanatçı ama sözde değil özde sanatçı herzaman çizgisini koruyan bu Türk Halk Müziğinin güçlü sesine en içten muhabbetlerimi ve sevgilerimi sunarım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|