AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-23-2010, 20:45   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Exclamation Osman Pamukoğlu trafik kazası geçirdi

HEPAR Genel Başkanı ve eşinin içinde bulunduğu otomobil menfeze düştü, iki isim hastaneye kaldırıldı.

AA

BOLU - Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun kullandığı otomobil, Yenicağ- Mengen kara yolunda menfeze düştü. Kazada, Pamukoğlu ve eşi Emel Pamukoğlu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bolu'dan Zonguldak istikametine giden Osman Pamukoğlu idaresindeki 06 EE 08 plakalı otomobil, Yeniçağ-Mengan kara yolu Babahızır köyü yakınlarında menfeze düştü.

Kazada, Pamukoğlu ile eşi Emel Pamukoğlu yaralandı. Yaralılar, Mengen Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Osman Pamukoğlu'nun ayağından, eşi Emel Pamukoğlu'nun ise belinden yaralandığı bildirildi.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-23-2010, 20:51   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
Geçmiş olsun.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 20:52   #3
Kullanıcı Adı
manifesto
Ölmemiş mi?
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 22:37   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
AK-Şemşettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BEN HUR NASIL BU KADAR AŞAĞILIK OLABİLİYORSUN? BUNUN İÇİN ÖZEL BİR ÇABAYA GEREK YOK GERÇİ BU SENİN NORMAL HALİN...
haddini bil!.. arkadas cok dogal ve insani bir tepki verdi..
sonucta bir hakaret yok, asagilama yok sadece soru sormus sende lütfedip yok daha yasiyor diyebilirsin niye uzatiyorsunki..
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 22:46   #5
Kullanıcı Adı
AK-Şemşettin
sonuçta karşındaki bir insan ve bir ülke de ancak bu şekilde yok edilir... birbirinin ölümünden nemalanacak sevinecek kadar aşağılaşan bir ülke insanı yaşasa ne olur yaşamasa ne olur...

eğer başbakanımız veya herhangi bir partilimizin başına böyle birşey gelse ne tepki vereceksek öyle tepki vermeli ve redyellow kardeşimizin verdiği tepki gibi bir yaklaşımda bulunmalı bu asaleti gösterebilmeliyiz... kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmayacak kadar cesur ve ahlaklı olmak lazımdır...
AK-Şemşettin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 22:50   #6
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
BEN HUR NASIL BU KADAR AŞAĞILIK OLABİLİYORSUN? BUNUN İÇİN ÖZEL BİR ÇABAYA GEREK YOK GERÇİ BU SENİN NORMAL HALİN...
Sen kimsin? bu hakaret etme hakkını nereden alıyorsun? bu cesaret nereden?
bu mg ciler den nefes alamayacağız anlaşılan..
red abini oku beni değil..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 22:53   #7
Kullanıcı Adı
Secret man
Geçmiş oLsun
Alt 06-23-2010, 22:53   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
sonuçta karşındaki bir insan ve bir ülke de ancak bu şekilde yok edilir... birbirinin ölümünden nemalanacak sevinecek kadar aşağılaşan bir ülke insanı yaşasa ne olur yaşamasa ne olur...

eğer başbakanımız veya herhangi bir partilimizin başına böyle birşey gelse ne tepki vereceksek öyle tepki vermeli ve redyellow kardeşimizin verdiği tepki gibi bir yaklaşımda bulunmalı bu asaleti gösterebilmeliyiz... kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmayacak kadar cesur ve ahlaklı olmak lazımdır...
kardesim eyvallah Allahin bassagligini esirgemeyelim ama takiye yapmaninda anlami yok..
Mesela ihsan selcuk dün öldü zerre kadar umrumda degil ben ona hakkimi helal etmem, kalani Allahla onun arasinda..
osman pasaya gelince acikcasi kendisini, siyasetini pek sevmesemde ölmesine, kaza gecirmesine, yaralanmasina insani olarak üzülürüm..
Tabiki bizler insani olarak gerekeni yapacagiz ama olayin birde duygusal yani var simdi ben türkan saylan, ilhan selcuk, güven erkaya gibilerin arkasindan takiye yaparsam, rahmet anarsam kendimle celisirim..
Dirisini ne kadar seviyorsam ölüsünüde o kadar seviyorum yani tamamen Yaradandan dolayi seviyorum..
Alt 06-23-2010, 22:54   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haddini bil!.. arkadas cok dogal ve insani bir tepki verdi..
sonucta bir hakaret yok, asagilama yok sadece soru sormus sende lütfedip yok daha yasiyor diyebilirsin niye uzatiyorsunki..
Bende gördüm onun yazısını ama ona yazmak istemedim, akşemsettin kardeş görmüş tepkisini yazmış.

Size yakıştıramadım, o'na yakıştırırım ama bu çirkinliği savunmanızı size yakıştıramadım, özelden de yazdım bunu size.

mesela bir akrabanız, babanız trafik kazası geçirse, birkişi de gelip ÖLMEMİŞ Mİ dese ne düşünürsünüz?

Böyle durumlarda geçmiş olsun demek mi insani bir davranıştır, yoksa ölmediği haberde yazılı olduğu halde, yaralı olduğu yazıldığı halde inatla ÖLMEMİŞ Mİ demek mi insani?

takdiri size bırakıyorum.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-23-2010, 23:00   #10
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende gördüm onun yazısını ama ona yazmak istemedim, akşemsettin kardeş görmüş tepkisini yazmış.

Size yakıştıramadım, o'na yakıştırırım ama bu çirkinliği savunmanızı size yakıştıramadım, özelden de yazdım bunu size.

mesela bir akrabanız, babanız trafik kazası geçirse, birkişi de gelip ÖLMEMİŞ Mİ dese ne düşünürsünüz?

Böyle durumlarda geçmiş olsun demek mi insani bir davranıştır, yoksa ölmediği haberde yazılı olduğu halde, yaralı olduğu yazıldığı halde inatla ÖLMEMİŞ Mİ demek mi insani?

takdiri size bırakıyorum.
ben benhurun avukati degilim.. sonucta o onun üslubudur ve neden öyle yazdigina o karar verir ancak onun üslubu üzerinden olayi ajitasyona cevirmek yanlis olur abicim..
Ben özeldede yazdim burdada yazdim osman pamukoglunu tenzih ederim kendisi aykirida olsa, fasistte olsa kaza gecirmesine üzülürüm, yaralanmasina üzülürüm ve bassagligimi dilerim..
Ancak bazi zatlar vardirki acikcasi yasamalari ve ölümleri benim icin degersizdir ve zatlara hakkimi helal etmem..
bu yaptigim etik mi evet belki degil ama duygusal bir durum var yoksa kimse durup, dururken kimseye karsi tavir almaz..
Tabiki bizim örfümüz, adedimiz vardir ölen kim olursa olsun arkasindan konusulmaz ve bende sevmedigim bir kisi öldügü zaman Allah onu ameleyle nesreylesin derim, gecerim karsiya..
Hakkimi helal etmem ama arkasindan giybet yapip birde benden hak almasina neden olmam!

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)