AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-02-2011, 13:08   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Osmaniye'de çatışma 1 Şehit
Yaralanan 6 askerden biri olan Er Zeynel Kapucu şehit oldu.



Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Er Zeynel Kapucu (21) şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, Hasanbeyli ilçesine bağlı Kaypak köyü yakınlarında, güvenlik güçlerinin geçişi sırasına yola döşenen mayının patlatılması sonucu çıkan çatışmada ağır yaralanan Zeynel Kapucu kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun (21) cenazesi memleketine gönderildi.

Hasanbeyli ilçesine bağlı Kaypak köyü yakınlarında, dün güvenlik güçlerinin geçişi sırasına yola döşenen mayının patlatılması sonucu çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesindeki müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybeden Zeynel Kapucu için Osmaniye İl Jandarma Komutanlığında tören düzenlendi.

Şehit Er Kapucu'nun cenazesi, daha sonra askeri uçakla memleketi Muğla'nın Milas ilçesine götürülmek üzere ambulansla Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'na gönderildi.

Törene, İçişleri Bakanı Osman Güneş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Genel Müdür vekili M. Bahrettin Demirer, Jandarma Hareket Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Lapanta, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak, Emniyet Genel Müdürlüğü Güvenlik Dairesi Başkanı İbrahim Baş, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Uzman Çavuş Abiter Çiçekçi ile erler Nihat Çağlar, Sunay İnanır, Yunus Uyuktaş ve Aykut Akpınar'ın Osmaniye Devlet Hastanesindeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

''VATAN SAĞ OLSUN''

Oğullarının şehit olduğunu öğrenen tansiyon hastası Fadime Kapucu ile şeker hastası olduğu öğrenilen baba Ümmet Kapucu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesin acil servisinde müşahede altına alındı. Şehidin anne ve babasına ailenin diğer oğlu Ünal Kapucu ve askeri yetkililer ile polislerin refakat ettikleri gözlemlendi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde, şehit Babası Kapucu, yaşadığı acıyı anlatacak kelime bulamadığını belirterek, ''Vatan sağ olsun'' dedi. Şehit annesi Fadime Kapucu'nun ise ''Sabır ver Allahım'' diyerek ağıt yaktı.

Bu arada, şehit olan Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun cenazesinin havayoluyla Milas'a getirileceği ve düzenlenecek olan askeri törenin ardından Milas Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Osmaniye'de Jandarma Er Zeynel Kapucu'nun şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'e başsağlığı mesajı göndererek üzüntülerini bildirdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, ''Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye'de teröristlerce yerleştirilen mayının patlatılması sonucu yaralanan askerlerimizden bir erimizin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Işık Koşaner'e bir başsağlığı mesajı göndererek üzüntülerini bildirmiştir'' dendi.

Kaynak : Habertürk

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım