![]() |
#1 |
![]() ![]() 1. Medreselim.. 2. O şimdi yeniçeri.. 3. Hatalıysa : Tez kellesi vurula.. ... 4. Tek rakibim Hezarfen Ahmet Çelebi.. 5. Kıroyum ama akçe bende.. 6.Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim.. 7. Paşa babam sağ olsun.. 8. Akıncısın dediler kız vermediler.. 9. O şimdi sadrazam.. 10. Fetihlerin ustasıyım gözlerinin hastasıyım.. 11. Alırım faytonunu .. 12. Hakkını ver faytonun..hakkını.. 13. Havan kime sultanım .. 14.Babadan oğla değil alın teri.. 15.Atlarım beyaz kılarım namaz.. 16. Rahmetlide şahlanırdı.. ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() çok güldüm ya süper .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hmmm...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel,çok beğendim Paşa babam sağ olsun.. en çok da bunu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 1. Medreselim..
2. O şimdi yeniçeri.. 6.Faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim.. Güzeldi teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Her ne kadar şimdiki kamyon arkası yazılardan esilenmiş olunsa dahi, bunlar daha mı güzel ne: )
Evet evet kesinlikle: D Eskinin asaleti başka oluyor galiba..: ) Güzeldi teşekkürler.. Konu Feride tarafından (11-29-2010 Saat 08:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|