![]() |
#1 |
![]() medreselim (entelektüel)
o imdü yeniçeri (militarist) hatalıysam: tiz kellesi vurula (realist) tek rakibim hezarfen ahmet çelebi (postmodern) huzur islamda ( neo-klasik) padişahım çok yaşa (oportunist) yezidim ama akce bende babadan ogula degil alınteri mekteplim rahmetli de şahlanırdı padişahım çok yaşa (yalaka yeniçeri) hataliysam kellemi vurun, kaziga oturtun paşa babam sağolsun akıncısın dediler kız vermediler o şimdi sadrazam tek rakibim padişah! padişahın faytonunda : veliaht on board miras değil zeamet fetihlerin ustasıyım, gözlerinin hastasıyım! faytonunda yer yoksa bana güzelim, ben at üstünde de giderim! alırım faytonunu hakkını ver faytonun hakkını ! havan kime sultanım devsirmesin dediler vermediler __________________
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D :D :Dçok güzel ya,eline sağlık kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() güzelmiş +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet güzel oLmu$...özeLlikLe tek rakißimm=D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir de yazabilsek...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ta$ ßana=D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() evet galiba sana >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() anLamıyorum yha ßunu okumakta ne var?
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() arkadaşım bunun daha karmaşığını okuyabilirim ve anlayabilirim....
ama benim istediğim anadilime değil anadiline saygı göstermen.... Çünkü benim anadilim değil resmi dilimdir Türkçe ve anadili Türkçe olan birine de dilini öğretmek abes olur... eğer farklılık yapmak istiyorsan anlam olarak esnek bir dile sahibiz ve bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsin.... eğer illa böyle yazacağım diye diretirsen farklı yazamıyor diye benim yapabileceğim bir şey yok.... bir daha mesajlarına müdahale etmem.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|