![]() |
#1 |
![]() ÖSS, saat 10.30'da açıklanıyor
15 Haziran 2008 tarihinde yapılan ÖSS ile 22 Haziran 2008 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavı sonuçları açıklanıyor. Konu ile ilgili ÖSYM'nin basın açıklaması şöyle: 15 Haziran 2008 tarihinde yapılan Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ile 22 Haziran 2008 tarihinde yapılan Yabancı Dil Sınavının (YDS) değerlendirilmesi ve ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması çalışmaları tamamlanmış olup, sonuçlar 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 10:00'da Yükseköğretim Kurulu Toplantı Salonunda basına açıklanacaktır. Adaylar sonuçları 12 Temmuz 2008 Cumartesi günü saat 10:30'dan itibaren http://oss.osym.gov.tr ve http://oss2008.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenebileceklerdir. Basın aracılığıyla kamuoyuna duyurulur.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() parabol iyi misin...sakin ol 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kardeşim :'(
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ay Nurullah alacağın olsun..Heyecandan uyuyamadım foruma geldim burdada gözüme sokuyor iyi mi!!
Valla Meftun sence nasılım :-[ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Yaa kusura bakma :-X :-X :-X bir anlık heycan işde :-X :-X :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Parabol benim içerde adamım var sonuçlar açıklanmış :D
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bir an bundan tam 8 sene öncesi aklima geldi.. sabaha kadar bir heyacan, bir heyacan tabiki sonuclar fazlasiyla iyiydi ancak sonuclar ideallerimiz icin yeterli degildi ama insan idealist oldugu zaman engelleride asiyor..
insallah arkadaslarimizinda gönlüne göre sonuclar cikar ama sunu asla unutmayin sonuc ne olursa olsun dünyanin sonu degildir, kaldiki ilk seferde basaramayan bir cok kisi var.. azmetmek, sabretmek, eldekiyle yetinmek... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kaldı 365 gün :'( :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sınava girmişsiniz ders çalışmısınız kazanmak için ümidiniz varki heyecanlısınız... Şu anda o duyduyu yaşamak isteyen kaç bin genç vardır.. :-* :-* :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|