AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 02-14-2008, 01:42   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart ÖSS'ye" Başörtüsü" ile girilebilecek
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, 14 Şubat Perşembe günü yapılacak YÖK Genel Kurul toplantısında, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) kılavuzunun görüşülerek onaylanması halinde ÖSS'ye başvuruların 3 Mart Pazartesi günü başlayacağını bildirdi.



Yarımağan, anayasa değişikliğinin onaylanarak Resmi Gazete'de yayımlanması halinde adayların ÖSS'ye türbanla girip giremeyecekleri yönündeki bir soruya "Üniversiteye nasıl gidiyorlarsa bize de öyle gelirler. Üniversiteye türbanla giderlerse sınava da türbanla girebilecekler. Hukukçuların da görüşü bu. Üniversitede türban serbest olursa sınavda da türban serbest olacak. Ama güvenlikle ilgili endişelerim var. Bir kere kopya olayları var." şeklinde cevap verdi.

AA

 

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi