![]() |
#1 |
![]() -Bavulu iyi bıraktın di mi? içinde kırılacak eşyalar vardı
-Artık yok merak etmeyin -Hay -Pardon bu koltuk arkaya yatmıyor -Uykusu gelmemiştir daha hanımefendi -Bir krema daha alabilir miyim? -Niye? -Koyu oldu da... -Niye? -Krema az geldi sanirim.. -Belki kahve çok gelmistir? -O kadar muavinden filozofuna çattık -Pardon muavin bey mola yerine gelince uyandırır mısınız? -Tabi efendim. öperek mi uyandırayım yoksa çağrı mı atayım telefonunuza -Pardon bi bardak su alabilir miyim -Babanın uşağı mı var kalk al -Pardon sizi muavinle karıştırdım -Sus gömmiyim koltuğa seni -Pardon.. pardon ... -Pardon yastık alabilir miyim -Yorgan da vereyim mi? -Yok o kalsın -Çay, kahve, meşrubat.. hangisini alırsınız efendim? -Beş şubat alayım ben -Hobaaa -Su verir misiniz beyefendi? -Buyrun.. afiyet olsun.. -Ee ne bekliyorsunuz -400 kuruş beyefendi -Ama ikram değil mi bu su -Benden almazsanız şöför beyden isteyin. ama onda 700 kuruş -...... -Daha ne kadar var -Na bu kadar var -Hmm peki -Muavin bey şşşt -Buyrun bacım -Şu müziği değiştirebilir misiniz, daha güncel bişeyler olsun please -Abla otobüs müzüğü işte , güncel kim ola ki -Allahım nolur bana güç verme , yoksa bu adamı öldürebilirim, vereceksende helal et şu adamı öldüriym
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ata demirerin tek kişilik dev kadrosunu seyreden bilir...
-beninci benzinci..... aaaaaaaaaaaa ben benzincide inecektiiiiiiiiiim.. indiriiiiin beniii... dur evlaaaadıııım +.. otobislerde ne maceralar yaşıyoruz.. :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ne güldüm ya :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yolculuğu hiç sevmem ancak şu otobüs diyalogları beni bititiriyor ben fatih/k.m paşa otobüsünde bile ne komedilere tanık oldum.. +1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|