![]() |
#1 |
![]() Artık seninle yazışamam
Bu akşam çıkar giderim Hesabın kalsın windows'a Listemden siler giderim Sen zahmet etme yerinden Gürültü yapmam derinden İletilerin üzerinden Wink gibi akar giderim Artık sürersin bir sefa Ne nickim kaldı ne görüntülü arama Msne girmem bi daha İcq yükler giderim Bozar mı sandın nudge'lar Durumumu meşgul'a çeviririm Emoticon gibi göz kırpması gibi Arka planı yırtar giderim Kaybetsem bile ileti geçmişini Listemi siler giderim İnvisible olmaz gidişim Oturumu kapar giderim Sana attığım şarkıyı Alınan dosyalarından silerim Ben ağlayamam bilirsin Yüzümü döker giderim Kişilerimden cam'imden Space'imden cayar giderim Senden aldığım ne varsa Dosyama koyar giderim Engelletmem sana kendimi Msnini hackler giderim Şifreni değiştirmem üzülme Oturumu kapar giderim birazda gülelim ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eyvallah güzel bir uyarlama olmuş +1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Haddim olmadan bir uyarıda bulunmak istiyorum. Kusura bakma ama bu konu daha önce de paylaşılmıştı...
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=8897.0 |
|
![]() |
#4 |
![]() özür hata yaptım :-[
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
#6 |
![]() ben daha yeni gördüm çok güzelmiş..Nusretin inadına artı verdim
![]() ![]() |
|
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
nerden biliyorsun bu konuların daha önce açıldığını nasıl bir hafızan var maşallah :P ben ilk defa okudum çok komik gerçekten :D |
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
#10 |
![]() Tam tahmin ettiğim gibi. Bana da tanıdık geldi konu.Dedim mizah- komediye taşınacak ben de silerim mecburen, var çünkü
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|