05-30-2009, 23:19 | #1 |
Övünmekte Çok Haklıyız...BEŞİKTAŞ,lıyız...
Övünmekte Çok Haklıyız
Bin dokuz yüz üçte dogdu bu renkler Dogdugu günden beri sevdi tüm kalpler Milyonlarin gönlünde taht kurmussun sen Kartal dünyaya nam salmis sampiyonsun sen Siyah beyaz rengimizle bir efsaneyiz Destanlari yazmisiz biz bir tarihiz Yeryüzünde gökyüzünde karakartaliz Övünmekte çok hakliyiz besiktas'liyiz Hayatın anlamı siyah beyazdı.. Yağmurlu bir günde görmüştüm seni.. Üstünde çubuklu formalar vardı.. Bi anda vuruldum aşık oldum ben... Hayatın anlamı siyah beyazdı.. Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramazki, Her yolun sonunda ölüm olsada Bizi bu sevdadan ayıramazki Bu sene şampiyon görelım sizi Ölmeden mezara koymayın bizi Korkutmaz bizleri musalla taşı Ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞ'ı Kartalım kartalım uçan kartalım.. Şahlanırsın göklerde,beyaz kartalım.. Seninle bu sene fileleri yaralım.. Kalbimizde tek sen varsın biricik aşkım.. Kartalım kartalım uçan kartalım.. Gökyüzünde semalarda en yükseklerde.. Haydi koşalım seninle zafere.. Kim gelirse gelsin İnönü'müze.. Kartalım kartalım uçan kartalım.. Keskin bakışların var ,senin kartalım.. Kupayı bu sene biz kaldıralım.. Lig sonunda bu onura biz ulaşalım.. Kartalım kartalım uçan kartalım.. Dağların zirvesine adını yazdır.. Bu kupayı kaldırmak bizlere farzdır.. Bizleri şampiyonluk düşüne daldır.. Kartalım kartalım uçan kartalım..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-30-2009, 23:20 | #2 |
Hadi Hayırlı Olsun Gökmen Abi
|
|
05-30-2009, 23:31 | #3 |
Teşekkür ederim canım kardeşim...
|
|