AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 01-06-2010, 14:44   #1
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Standart ''Öyle Güzel Bakmıştın ki Gözler/ime''
Öyle güzel bakmış ki gözlerime, kimseye öyle bakmamış ne geçmişte ne şimdi ne de gelecekte...!

Parmak izlerim kimsenin parmak izine benzemiyor. Demek ki, benim parmak uçlarıma hiç kimsenin parmak ucuna dokunmadığı gibi dokunmuş. Sadece dokunmuş mu? Hâlâ dokunmakta. Her an yeni/den dokunmakta.
Retinam kimsenin retinasına benzemiyor. Demek ki, benim gözümün içine kimsenin gözünün içine bakmadığı gibi bakmış. Sadece bakmış mı? Hâlâ bakmakta. Şimdi gözlerimin içine yeni/den bakmakta. Ben gözlerimi kapatsam da, O gözlerimden bakışını ayırmamakta.
Yüzüm kimsenin yüzüne benzemiyor. Demek ki, benim yüzüme kimsenin yüzüne yönelmediği gibi yönelmiş. Sadece yönelmiş mi? Hâlâ yüzüme dönük ve yüzümün her noktasında çalışmakta. Ben O'ndan yüz çevirsem de, O benden yüz çevirmemekte.

NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-06-2010, 14:52   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Uzuvlar arası böyle güzel gezinti yapmamıştım . Teşekkürler.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2010, 14:59   #3
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi
Bu cümleleri her uzvumuz için genellemek mümkündür. Cümleleri kurdukça ne kadar degerli bir varlik oldugumuzun farkina vararak bu deger'e layik olmak üzere birseyler yapmamiz gerektigi ortaya çikiyor. Bugüne kadar yapm/a/madiklarimizi yapmak... Bin türlü bahaneyle yap/a/madiklarimizi..
Alt 01-06-2010, 15:16   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Minikkelebek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu cümleleri her uzvumuz için genellemek mümkündür. Cümleleri kurdukça ne kadar degerli bir varlik oldugumuzun farkina vararak bu deger'e layik olmak üzere birseyler yapmamiz gerektigi ortaya çikiyor. Bugüne kadar yapm/a/madiklarimizi yapmak... Bin türlü bahaneyle yap/a/madiklarimizi..

Evet haklısınız. Büyük bir sanat eşliğinde bizlere takıştırılan uzuvlar hakkında ,yeteri kadar bilgimiz olsa sanatkarın bütün cilvelerine teslim oluruz. Lezzetlerin en zirve hali ile hem kendimizi hemde yaratıcıyı temaşa etme kapısını aralardık. Yapdıklarımızı tahlil etme akabinde yapamadıklarımızı bize fısıldayan boyutlara ulaşma hep bu bakış zenginliğinde gizli değilmi zaten.
Alt 01-06-2010, 15:26   #5
Kullanıcı Adı
Kur'ânTalebesi

Bir kelebek düsünün… dünyalar kadar güzel, Rabbimizin naksinin eseri. Fakat bu güzelliklerin farkinda degil, bizlerin idrak edemeyecegi bir hikmetle akil bahsedilmemis bir yaratik. Eger her bir uzvumuzun üzerine kafa yormak degerimizin farkina varmamizi sagliyor ise, kâinati düsünmenin nelere gebe olabilecegini siz düsünün...
Alt 01-06-2010, 15:31   #6
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Yok kelebek düşünmek istemiyorum her taraf kelebek oldu mutlaka mevlam yarattığına kendi nakşını işler ve sanatını sergiler her canlı üzerine taki insanlar verilen aklı ile bunu yakalasın mevlaya muhabbet duysun hepsi insanın iman etmesine vesiledir. Bu arada reklam yapmadan geçemeyeceğim , söz uzuvlardan açılmış iken SIZINTI dergisine abone olun arkadaşlar ayın onbeşine kadar son gün , dergi içinde her uzvun harika ifşası var.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)