![]() |
#1 |
![]() Odtü Rektörü Üral Akbulut ( kasten Ural demiyorum,Üral daha bir tıbbi ve hoş geliyor ) Sivil Anayasaya üniversitelerde başörtüsünün serbest hale getirilmesiyle ilgili yasanın konmasına şunları söylüyor:
" Türbanın üniversitelerde serbest olması demek cumhuriyeti temelden sarsmak demektir.Laiklik ilkesini ihlal etmek demektir.Bu konuda gereken tüm tepkileri ortaya koyacağız.." Eklemeyi unuttuğu bir şey var Üral sektörün,pardon rektörün.."...ortaya koyacağız;ama havamızı alacağız" demeyi unutuyor...Bu eksik kısmı da sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül çok güzel bir ifadeyle tamamlıyor: "Bütün kesimler değişimi hazmedecek!" O kadar!... Cumhuriyetin bekçiliğini üstlenen siz ey gidi rektörel deformasyonlar! Farkındasınız siz de artık sizin devrinizin kapandığının...Ne Rodos kurtarır sizi,ne de o hiç kimsede yok zannettiğiniz aklınız! Türkiye Cumhuriyeti'ne hiçbir şey olmayacak,rahat olunuz...Amma;sizin Monopoli Cumhuriyet'iniz elden gidiyor,evet,korkunuz;hatta 3.5 atınız! Olağanüstü toplanıyormuşsunuz bugün...Ne oldu,yıllardır hep olağan toplanıyordunuz! Olağanüstü haller hiç bu kadar sevindirmemişti beni...Daha çookk olağanüstü toplanacaksınız,çook... Zaten bir süre sonra evlerinizde poker ve konken seanslarından başka bir biçimde toplanamayacaksınız... AKtunaHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ne bekçisiymiş bunlar
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet,bu insanlar kendilerine böyle bir misyon üstlenmişler...Bunlar burjuvazi sınıfından..Geri kalanlar ise kontrgerilla bunlara göre...Ve şimdi kontrgerillalar tepelerine bindi ya,kaçacak deliği garanti altına alma çabasındalar...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() sayin uralin bu aciklamalari chp grup toplantisinda yapmasini bekleriz...daha önce yasanmamis bir durum degildir ;)..
bir karar verin sayin rektörler siyaset mi, egitim mi yok siyasetse buyrun gelin görelim boyunuz ne kadar uzun yok egitimse üniversitelerimizde bir cok sorun var hepsi ellerinizden öper! |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence bunlar laiklik bekçisi değil çıkarlarının bekçisi...
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bunların tek bir derdi var o da ülkenın huzurunu bozmak..
ben başka icraatlarını göremedim.. > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() bunlara laf söylemek bi gereksiz... >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bunların topunuuu döverimm bennn püüüüü sizeee rezil şerefsiz herflerrr .... >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ya bunlar hala KALEMİZ var sannediyo.
ama biliyorlar ki tükendiler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|