AK Gençliğin Buluşma Noktası
Forum Köşe Yazarlığı Ak Parti Forum Köşe Yazarları buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2008, 12:38   #1
Kullanıcı Adı
roTiNda23
Standart PAMUOĞLU BALON'U..
buldum oniiiii...!

dün gece ceviz kabuğu programına konuk olan eski ''paşa'' yeni siyasetçi
kan uykusunun yazarı pamukoğlunu dinledim..!

konuşmasını çok dikkatle dinledim kendisini daha iyi anlamak ve bilgi sahibi olmak adına..
paşa sıradışı olmayı ve halk'ın gücü ile halk'a temsilci olmayı kendine yeğlemiş..
paşa asker'in siyasetten uzak olması gerektiğini ikisinin farklı şeyler olduğunu savunmakta..

ama paşa'nı kafası hala flu sanırım çünkü oda siyasetin bu konjöktürde yeni bir harakatı benimseyemeceği kanaatinde.. önünde ''YOH'' şener'in siyasi oluşumunun başlamadan yoh olması taz taze dururken..!

paşa yeni bir oluşum konusunda pekte iyi bir zamanlama olmadığı kanaatine olmalı..

başarısız bir ortamda toplum yeni oluşumlar can'ı gönülden kucaklar düşüncesine oda sahip..
AK parti 3'lü başarısız koalisyondan sonra halk tarafından nasıl benimsendi hala hafızalarda..

osman paşa birde kan'ı durdurmaktan bahsetti..!
çözümü ilginç dağları eşkiyadan temizleyerek bunu başaracakmış 25 yıldır o dağlar o eşkiyadan temizlenmedi..! paşa terör'ün ve eşkiyanın silah ile bitmeyeceğini biliyor ama olası tepkilerden oda kaçınıyor.. terör silahla bitmez sosyal hayat'a müdahale şarttır şart..!

geçenlerde saadet partisinde 42.hükümette bakanlık yapan bir siyasetçi ile bir arada bulunmak gibi bir durumumuz oldu.. genel olarak bizlere bir soru yöneltti..

..saadet partisinin başına heyecan getirecek birini getirsek toplumun teveccühü ne olur..!
herkes'in fikrini dinledikten sonra sön söz'ü ben söyledim..!
...bu kadar olayın içinde yıpranmadan ve hatta raitinglerini yükselterek yol'una devam eden AK parti siyasi hayatta yaşadığı sürece siz saadetin başına tayyip erdoğan'ıda getirseniz halkın teveccühü olmaz dedim.. bu söz'ün bittiği yerdi..!

pamukoğlu belki toplum'un bir kesiminin teveccühünü kazanabilir ama hepsi bu kadarla kalır..
peşinden kendini bir yerlere çıkartacak kitleleri sürüklemesi bu bilgi ve birikim ile mümkün gözükmüyor. hele hele kendine o programda bazı izleyicilerin yol arkadaşı olarak beraber yürümeyi önerdiği kişiler tuncay özkan,yaşar okuyan vs vs gibi profili ''CACIK'' kişiler paşaya sadece köstek olurlar kanaatindeyim..

paşa'ya bir tavsiyem olacak biraz daha sabretsin bir kesimin beklentisi doğrultusunda fikir ve görüşleri takdir edilecek cinstendir..!
yani bazı düşünceler MHP ve CHP tabanına tıpa tıp uyuşuyor ulusalcı ve vatansever kesimi tatmin edecek bir siyaset adamı olma yolunda doğru adımlar atıyor..

ben AK parti seçmeninden zırnık oy alacağına ihtimal vermemekle beraber paşa'nın doğru adımlar ile devam edeceği siyasi hayatının ilk seçiminde en büyük başarı olarak CHP ve MHP'yi meclis dışında tutacağına ihtimal veriyorum. tabii kendiside meclis dışında kalacak bu durumda...
daha önce ''CEM UZAN'IN'' meclise uzanamayıp ANAP ve DYP'nin uzanmasına engel olması gibi bir duruma düşecek osman paşa..! ama bir kesimin beklediği ahannda bulduk aradığımız kurtarıcıyı diye çılgınca sevindikleri bir lider olacak. onlarki asker olsun yürekli olsun pervasız olsun üniformalı olsun ayağında bot'u olsun diye özlem çekenler işte o güruh.. alın size üstünde ünüforma ayağında bot olmayan bir asker.(rotinda23)

roTiNda23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)