AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Videolar Dini Videolar, İlahiler, Ezgiler buraya.

Stil
Seçenekler

Alt 08-28-2009, 20:41   #1
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Standart Papağan Zikir Ediyor ! İzle

Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-28-2009, 21:26   #2
Kullanıcı Adı
Enfal
Müzik galeyana getirmiş, papağan çoşmuş. Bu garip hareketler hayvancağızı daha da sevimli yapmış. Lakin bu videoyu seyredenlerin galeyana gelip beyhude yere kendilerini heba etmelerine aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2009, 22:56   #3
Kullanıcı Adı
ÇAĞINZEYNEBİ
AMAN ALLAHIM COK TATLII =))
ÇAĞINZEYNEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2009, 23:05   #4
Kullanıcı Adı
xhidayet
Hayvan çok sevimli... Müzikle coştukça coşuyoooo...
xhidayet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-28-2009, 23:22   #5
Kullanıcı Adı
fetö
OOO laiklik ve ülkemiz tehlike altında !
Gibi zıpçıktı tipler gibi atlamayacağım ama videoyu hazırlayan arkadaş neden böyle birşey yapmış anlamadım.Allah'ın adını zikreden aslanı ve kargayı birçoğumuz bilir ve gerçektir bu videolar ama bu video alakasız.Ses ve görüntü birbirinden bağımsız.Paylaşan arkadaşın bundan haberi yoktur kesinlikle onu suçlamıyorum da bilginize sunayım video ve ses dosyaları sonradan birleştirilmiş,amaçları neydi anlayamadım ama.
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-29-2009, 00:30   #6
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
OOO laiklik ve ülkemiz tehlike altında !
Gibi zıpçıktı tipler gibi atlamayacağım ama videoyu hazırlayan arkadaş neden böyle birşey yapmış anlamadım.Allah'ın adını zikreden aslanı ve kargayı birçoğumuz bilir ve gerçektir bu videolar ama bu video alakasız.Ses ve görüntü birbirinden bağımsız.Paylaşan arkadaşın bundan haberi yoktur kesinlikle onu suçlamıyorum da bilginize sunayım video ve ses dosyaları sonradan birleştirilmiş,amaçları neydi anlayamadım ama.
Aynı şeyi bende düşündüm kesinlikle ilk dinlediğim müziği sonradan eklentiğini anladım .
Fakat dikkatli izleyince müzik ve papağanın hareketleri ritim içerisindeydi ilginç geldi bana.
Gerçek olabilir.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)