![]() |
#1 |
![]() Paranın alamayacağı şeyler vardır: Master Card! Roberto Carlos, 13.5 milyon euro, Emre Belözoğlu 20 milyon euro... Fenerbahçe'nin transferini bitirmek için İspanya'ya gittiği Nihat Kahveci'den şok cevap geldi Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor. Nyon kentindeki Global Union'da düzenlenen basın toplantısında, futbolculardan Nihat Kahveci ile Hakan Balta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Gelmek istemiyor' Adı Fenerbahçe ile anılan ve Sarı-Lacivertli takıma transfer olacağına dair haberlerin medyada yer aldığı Nihat Kahveci, "Villareal ile 3 yıllık sözleşmem var. Hukuksal olarak hiçbir şey benim elimde değil. Avrupa'daki futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Avrupa'da iyi bir takımda oynuyorum, mutluyum ve Türkiye'ye dönmek istemiyorum" dedi. 'Portekiz bizden çekinsin' Kahveci, Portekiz Milli Takımı ile ilgili olarak, "Portekiz futbolunu herkes iyi tanıyor. Hepsi çok kaliteli oyuncular. Birçoğu İspanya'da futbol hayatını sürdürüyor. Hepsi saygı duyulacak isimler, korkulacak değil. Bizden de çekindiklerine inanıyorum ama çekinmiyorlarsa da onların hatası olur" dedi. 'Sadece Ronaldo yetmez' Ronaldo ile ilgili de konuşan milli yıldız, "Ronaldo yılın futbolcusu oldu. Ona ilgi gösterilmesi doğal ama ben, Portekiz'i bireysel oyunculardan ziyade bir takım olarak görüyorum. Sonuçta Ronaldo tek başına maç kazanamaz, arkadaşlarına da ihtiyacı var" biçiminde yanıtladı. Balta: 'Kimseden korkumuz yok' Nihat ile birlikte basın toplantısına katılan Hakan Balta ise artık küçük büyük takım kalmadığını belirterek, "Şimdi takımlar defansa önem veriyorlar. Hocamız da defansa önem veriyor. İyi defans yaparsak iyi bir sonuç alırız" dedi. Balta, Ronaldo'nun karşısında oynayacak olmasının kendisini tedirgin etmeyeceğini belirterek, "Bildiğim kadarıyla Ronaldo solda oynuyor. Benim karşımda da bir başka yıldız olar Quaresma var. Önemli olan kimin oynadığı değil, bizim neler yapacağımızdır. Kimsenin kimseden korktuğu yok" diye yanıt verdi. Tuncay idmanda A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını, Nyon kentinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, hafif sakatlığı geçen Tuncay da takımla birlikte çalışmalara katıldı. kartalhaber.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|