![]() |
#1 |
![]() merhaba arkadaşlar. birkaç gündür ülkemizin gündemini meşgul eden bu üzücü gelişme aleyhimize süregelen bir hal almıştır.
her bakan ayrı ayrı açıklama yapıyor. herkes bişeyler söylüyor. galatasaray caiması her kanaldan defalarca özür diledi. gazeteye ilan bile verildi. şimdi ise kameralardan protesto edenler tespit edilip cezalandırılacakmış. arkadaşlar sokakta hiç hoş şeyler söylenmiyor. biraz bu işte kantarın topuzunu kaçırdık kendimize zarar veriyoruz. heryerde başbakanımız eleştiriliyor bu mesele uzadığı için. bizim de artık olgunluk gösterip 40-50 dengesizin yapmış olduğu bu terbiyesizliğe karşı ağırbaşlılığımızı ve soğukkanlılığımızı muhafaza etmemiz gerekir. bu bizim menfaatimiz gereğidir. arkadaşlar bir oyun var ve bizim buna gelmememiz lazım. hassas bir seçim dönemindeyiz sabrımızı zorlamaya çalışacak çok sayıda seviyesiz insanlar çıkacaktır. bu provakasyona pabuç bırakmamak bize yakışandır.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() en fazla bir haftaya unutulur kardes kafani takma ;).. bu sene milletvekilligi secimi var o acidan konusan bakanlari, milletvekillerini, bürokratlarida mazur gör..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hala 40 - 50 kişi diyorsunuz ya.
Anlamıyorsunuz dimi siz ... Bütün bir stat Başbakan'ı yuhalayarak protesto etti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() varyalim ki bütün stad yuhaladi ne degisecek
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() rikopasa GENAR'in yaptigi ankete bak hele...
basbakan ne kadar protesto edilmis gor... istedikleri kadar grassinlar sozcu gazetesine kimse kulak asmiyor... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 3 veya 50 kişinin yaptığı yanlış herkese veya bütüncamiaya mal edilemez.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
![]() protesto edenleri terorle mucadele sorgulayacakmış yok artık.
FBİ, CİA falanda sorgulasın
adnan polat o aksamki taraftarları stada almıycakmıs insan hiç para kazandıgı inasnları almaz olurmu bindigi dalı kesmek gib bişey bu. Konu xfce tarafından (01-20-2011 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() neyse galatasarayda vefa diye birşey olmadığından başbakan bu olaya fazlada takmamalı diye düşünüyorum... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Statta başbakanımıza karşı bir saygısızlık yapıldı ve başbakanımız da gerekli tepkiyi gösterdi. TOKİ başkanı konusunda ben açıkçası GS taraftarına da hak veriyorum. Açılışa yakışmayacak, yanlış anlaşılabilecek sözler söylemiş.
GS kulübü yapabileceğini yaptı. Özrünü diledi. Artık konuyu kapatmak gerekiyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben anlamıyorum şu muhalif zihniyetlileri
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |