AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-25-2011, 16:53   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Talking Partisinin oy hedefini açıkladı!
Direk haberi koymucam kısaca ekleme yapcam.
Malum şahıs her zaman olduğu gibi yine Batum
Bu adam fazla red bull içiyor,reklamlarından etkilenmiş olmalı
Veya red bull bunların sponsoru mu ne,fazla gaze getirmişler
12 haziranda düşecekleri durum: http://www.hoptek.tv/video-izle/3894...cus-iyi-reklam

''BİZ YÜZDE 40 OY ALMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK''

Batum, bir gazetecinin AK Parti'nin oyunun yüzde 40'larda olduğunun ifade edildiğini söylemesi üzerine şunları kaydetti:

''Ben buna pek ihtimal vermiyorum. Siyaset bilimci Prof. Dr. Fuat Keyman, AKP'nin çok net yeniden iktidar olacağını ifade etmiş. Bunlar uyduruyor. Korku içinde kendilerine ezberletilen şeyleri söylüyorlar. Sadece fotoğraf çekerek siyaset bilimci olunmaz. Siyaset bilimci 'Hitler sizi gözaltına alacak, Mussolini şurayı yakıp, yıkacak' demez. Bilim adamının görevi bunu engellemektir. Bunlar bilim falan değil.

AKP'nin yüzde 45-50 oy alacağı söyleniyor. Vatandaş, sivil faşizmi tam bir faşizme dönüştürecek oyları vermeyecek. Çok çalışacağız, her şey bizim çalışmamıza bağlı. Oturup, hesap kitap yapıyorlar. 'MHP barajın altında kalacak, oradan 5 puan, Saadet Partisi ve HAS Parti'den 5 puan, BBP ve DP'den 2 puan alacağız' diyorlar. Biz, yüzde 40 oy almak için yola çıktık. Kolay mı? Çok zor. Çok çalışmak gerekiyor. Şu an yüzde 33-35'lerde görünüyoruz. Elimizden geleni yapacağız.''

AA

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-25-2011, 16:59   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
saygı duyuyorum lakin teyzem pek inanmışa benzemiyor

(hoşgörünüze sığınarak)
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-25-2011, 17:38   #3
Kullanıcı Adı
JonTurk
Bunlar komedyen filan olsunlar ya öldürürler bunlar adamı ya puhahaha
Alayı yalancı palavracı la bunların işleri güçleri kandırmak zihin bulandırmak...Bi mucize olsada Atatürk gelse hepsi kaçacak delik arar yazık bunlara çok yazık...Güya halkçılar zerre halk sevgisi yok bunlarda...
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)