03-11-2009, 00:57 | #1 |
Pendik’te Saadet’e 3000 kişi katıldı
09 MART 2009 Saadet Partisi, Pendik İlçe Teşkilatı'nın Kurtköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği "Aday Tanıtımı ve İltihak Şöleni miting havasında geçti. AKP, MHP, CHP ve DSP'den istifa eden 3000 kişi Saadet Partisi'ne iltihak etti. Şölene katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, Pendik İlçe Başkanı Ahmet Türkcan, Pendik Belediye Başkan Adayı İsmail Haskul, birer selamlama konuşması yaptılar. Saadet'in zaferini kutlayacağız Pendİk'te önceki seçimlerde AKP'lilerin hile ile kazandıklarını, bu sefer işi şansa bırakmayacaklarını belirten Dr. İsmail Haskul, özetle şunları söyledi: "Saadet Partisi bu seçimi Allah'ın izniyle, Pendiklilerin desteğiyle kazanacak. Çünkü milletin temsilcisi Milli Görüş. Halkımız kararını verdi. Bu salon Pendik'in en büyük salonu. Bu salonu 2. defa coşturan İstanbul Mehter Takımı'nı Milli Görüş'ün zaferini kutlamak için, 30 Mart sabahı Pendik'e davet edeceğiz."Meclis üyeleriyle fotoğraf çekiter Haskul, halkımız, 29 Mart'ta kensdisine kral değil, hizmetkar belediye başkanı seçecek" İnsanlarımızı köleleştiriyorlar Bekaroğlu, özetle şunları söyledi: "Eskiden hep Milli Selamet ve Refah Partisi'nin hizmetleriyle övünürdük. 26 Ekim'de seçtiğimiz yeni Genel başkanımız Numan Kurtulmuş ile hem geçmişimizle övünüyoruz, hem de ileriye bakıyoruz. Türkiye'nin önü açıktır. Bu seçimlerde belediyeleri Saadet Partisi'nin kazanması halinde işçileri atacağımızı söylüyorlar. Yalan söylüyorlar. CHP de, AKP de Kemal Derviş politikalarını uyguluyorlar. İkisi de özelleştirmeci. Belediye ve kamu kuruluşlarını özelleştirerek işçileri insan müteahhiti taşeron şirketlere teslim ediyorlar. Taşeron şirketler; insanları köleleştiriyor. Ya asgari ücretle çalıştırıyorlar, ya da kıdem tazminatı vermemek için bir seneden fazla çalıştırmıyorlar. Biz insanların köleleştirilmesini kabul etmiyoruz" Kamu hizmetlerinin maliyetine yapılacağını, sudan, doğalgazdan, ulaşım hizmetlerinden kar alınmayacağını belirten Bekaroğlu, "Biz yeniden sosyal belediyeciliği, şeffaf belediyeciliği getireceğiz. İşi bilenlerle, projeleri halka sorarak yapacağız. İhalaleleri canlı yayınla yapacağız" dedi. Miting gibi iltihak töreni Oyunu Bozacağız İstanbul İl Başkanı Sadrettin Karaduman, iktidarı ve muhalefeti laf üretmekle suçladı. Tarım ve hayvancılığın İMF politikaları ile yok edildiğini, sanayinin durma noktasına geldiğini belirten Karaduman, kriz ekonomisine çare bulmayan iktidar ve muhalefetin horoz dövüşüyle meşgul olduğunu, ancak bu oyunu bozacaklarını söyledi. Ya danışıklı dövüş, ya Milli Görüş İstiklal Marşı ve şehitlerin anısına saygı duruşuyla başlayan gecede muhteşem bir konuşma yapan Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, "Seçim kampanyası, AKP ve CHP arasındaki danışıklı dövüş şeklinde sürüyor. Ancak siyasete ciddiyet getirme çabasında olan Saadet Partisi, Allah'ın izni ve milletin desteğiyle bu oyunu bozacak. Halkımız işi kavradı. Gittiğimiz her yerde "Ya danışıklı dövüş, ya Milli Görüş dövizleriyle karşılanıyoruz" dedi. Selami Çalışkan
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-11-2009, 01:06 | #2 |
Zaten Saadetli olan 3000 kişi'yi partiye üye yapmışlar. Büyük başarı=)
|
|
03-11-2009, 01:07 | #3 |
hayırlısı olsun..
|
|
03-11-2009, 01:12 | #4 |
Pendik tamam inş.
|
|
03-11-2009, 01:13 | #5 |
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun sizin için...
|
|
03-11-2009, 01:15 | #6 |
|
|
03-11-2009, 01:15 | #7 |
sayın abim ya da kardeşim =)
ben pendikliyim...burda doğdum burda büyüdüm... ismail haskül ben bildim bileli aday... her seçimde pendik tamam diyoruz ama ortada fol yok yumurta yok.. nasıl tamam anlamış değilim... pendikte mehmet salih ya da kenan salih kazanıcak... ben sizin yerinizde olsam mehmet salihin olmaması için kenan salihte birleşmeyi tercih ederdim... lütfen biraz daha düşünün =) |
|
03-11-2009, 01:16 | #8 |
Türkiyede her 2 kişiden biri ak partimize gönül verdiği için katılım törenlerimiz az yapılabilir . %2 olan oyunuzu %5 e çıkarın bakalım
Hayırlısı Olsun |
|
03-11-2009, 01:17 | #9 | |
Alıntı:
|
||
03-11-2009, 01:20 | #10 | |
Alıntı:
Geçen seçimdeki oyunları unutmuş değiliz. Bu seçin sp chp arasıonda geçecek. Siz oyları bölmeyin. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|