AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-02-2008, 13:04   #1
Kullanıcı Adı
Enfal
Standart Pide Yerine Sayısal Kuyruğuna Girdi !
Pide kuyruğu diye sayısal loto kuyruğuna giren yaşlı adamdan haber alınamıyor. Yetkililer, Osman Hassas'ın kaybolmasından endişe ediyorlar.

Muhabirimiz Hasan Susam Ankara'dan sevinçle bildiriyor. Zira Ramazan'ın ilk irtica haberini yapmak kartel medyasından önce bize nasip oldu.

Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla beraber elimizi çabuk tuttuk ve kartel medyasından önce ilk irtica haberini patlattık. Böylece birçok usta gazeteciyi hasedinden çatlattık. İşte irticai haberimiz, peki nerede aferinimiz?

Ankara'nın Etlik semtinde ilginç bir kaybolma vakası yaşandı. İftara yakın saatlerde, birlikte kaldığı çocuklarına ve torunlarına sıcak pide almak için Aşağıeğlence'deki evinden çıkan Osman Hassas (70) isimli yaşlı vatandaştan bir haftadır haber alınamıyor.

Emniyet yetkilileri, aynı gün, geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmadığı için 7 milyon YTL ikramiye devreden Sayısal Loto'nun son günü olduğunu, yaşlı adamın muhtemelen 'pide kuyruğu' diye 'sayısal kuyruğu'na girdiğini, kendisine sıra geldiğinde işin aslını öğrendiğini ancak iftar vaktinin de gelmesi yüzünden üzüntüsünden, utancından hatta kahrından eve dönememiş olabileceğini söylediler.

Evine dön baba!

Osman Hassas'la aynı evi paylaşan oğlu ve gelini ise 'baba artık evine dön. Seni affettik. Hem senin bu işte bir kabahatin yok. Müslüman bir toplumda hem de iftar vakti görülen kuyrukların pide kuyruğundan başka bir şey üstelik 'milli kumar' kuyruğu olacağı kimin aklına gelir ki? O saatte başörtülü teyzeler, sakallı hacı amcalar dahil kuyruktakilerin sayısal oynamak ve kısa yoldan köşeyi dönmek istediklerini sen nereden bileceksin?' şeklinde konuştular.

Rıfat Yörük

 

Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-02-2008, 15:16   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Pide Yerine Sayısal Kuyruğuna Girdi !
İşte mizah diye buna derim

Emniyet yetkilileri, aynı gün, geçen hafta yapılan çekilişte 6 bilen çıkmadığı için 7 milyon YTL ikramiye devreden Sayısal Loto'nun son günü olduğunu, yaşlı adamın muhtemelen 'pide kuyruğu' diye 'sayısal kuyruğu'na girdiğini, kendisine sıra geldiğinde işin aslını öğrendiğini ancak iftar vaktinin de gelmesi yüzünden üzüntüsünden, utancından hatta kahrından eve dönememiş olabileceğini söylediler. :D


Evine Dön Baba ! :D
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-02-2008, 15:29   #3
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Pide Yerine Sayısal Kuyruğuna Girdi !
"Evine Dön Baba" :D
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım