06-04-2008, 21:03 | #1 |
Piliç neden karşıya geçti??
SORU: Piliç karşıdan karşıya niçin geçer?
YANITLAR RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına geçmek için. EFLATUN: İyiliği için. Gerçek, öteki taraftadır. ARISTOTELES: Karşıdan karşıya geçmek pilicin doğasıdır. KARL MARX:Tarihsel olarak kaçınılmazdı. HIPOKRATES: Pankreasının aşırı salgısı yüzünden. MARTIN LUTHER KING JR: Tüm piliçlerin,nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karşıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum. RICHARD M. NIXON: Piliç karşıdan karşıya geçmedi, tekrar ediyorum, piliç asla yolun karşısına geçmedi. SIGMUND FREUD: Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde güçlü ve latant bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir. BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir. GALILEI: Oysa piliç karşıdan karşıya geçiyor... CHARLES DE GAULLE: Piliç belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına henüz geçmedi. EINSTEIN: Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları altında yer değistirmesi, tümüyle sizin gösterdiginiz referansa bağlıdır. BILL CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim ki bu piliçle aramda hiç bir sey geçmemistir. GEORGE W. BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarina ragmen cezalandirilmadan karsidan karsiya geçmesi, demokrasiye, özgürlüge ve adalete kafa tutmaktir. SÜLEYMAN DEMIREL: Piliç geçmisse geçmis, geçmemisse geçmemistir. TANSU ÇILLER: Bu memleket için karsidan karsiya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir. R. TAYYIP ERDOGAN: Durmak yok piliç daha geçeceğimiz çok yol var... A.NECDET SEZER: Karşıya geçtigi nokta kamusal alansa, basörtülü geçemez. TÜRK ERKEGI: Piliç sarisin mi? Esmer mi? =) =) =)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-04-2008, 22:58 | #2 |
çok komik emeğine sağlık :D :D
|
|
06-05-2008, 00:04 | #3 |
:D :D harikaydi emegine saglik kardes +
|
|
06-05-2008, 00:07 | #4 |
güzeldi....emegine saglık....+
|
|
06-05-2008, 00:12 | #5 |
Güzel bir anlatım +1 :D
|
|
06-05-2008, 00:22 | #6 |
TÜRK ERKEGI: Piliç sarisin mi? Esmer mi? =) =) =)
Güzeldi teşekkürler... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|