AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2008, 16:46   #1
Kullanıcı Adı
atabey02
Standart PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM
: :-\YA YETER FAKİR ÖNCE TAHIL YİYORDU KARNINI DOYURUYORDU ŞİMDİ ÖLSÜNLER Mİ YETER BU NE SUYA ZAM ELEKTİRİGE ZAM YİYECEK İÇECEGE ZAM MİLLETİN CANINIMI ALACAKLAR

atabey02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-20-2008, 16:53   #2
Kullanıcı Adı
eddie
Standart PİRİNÇ FİYATINI VE GIDA MALZEMELERİNDEKİ FİYAT ARTIŞINI PROTESTO EDİYORUM
başbakanımın sözlerini okumak içinizi rahatlatabilir:
http://www.haberler.com/basbakan-erd...r-edin-haberi/
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 16:54   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
başbakanımın sözlerini okumak içinizi rahatlatabilir:
http://www.haberler.com/basbakan-erd...r-edin-haberi/
:-*
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 17:20   #4
Kullanıcı Adı
atabey02
canlarım başbakanın bile üstüne giden kendini bilmezleri protesto ediyorum okudum şikayet edelim ok burası adıyaman ve pirincin kg 5 ytl ok napalım
>
atabey02 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 17:23   #5
Kullanıcı Adı
eddie
tamam o zaman sorun yok.. hakkını helal et
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 17:40   #6
Kullanıcı Adı
maviinsan
Alıntı:
atabey02 Nickli Üyeden Alıntı
canlarım başbakanın bile üstüne giden kendini bilmezleri protesto ediyorum okudum şikayet edelim ok burası adıyaman ve pirincin kg 5 ytl ok napalım
>
bir süre pirinç yemeszsen ölmezsin dimi? :o
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-20-2008, 17:51   #7
Kullanıcı Adı
Enfal
Ben pilav yemezsem ölürüm
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 01:15   #8
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
BAHANE BU.PİRİNÇTEN BAŞKA YİYECEK BİRŞEY YOKMU.AFRİKA BİR BARDAK SU İÇİN NERELERE GİDİYOR.SEN PİRİNCİN DAVASINI AÇIYORSUN.ÇOK ŞÜKÜR KARNIN DOYUYORSA SORUN YOK.HEMDE YÜKSELMESİ YURT DUŞINDAKİ DAĞALANMADAN DOLAYI KARDEŞ.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 01:17   #9
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Alıntı:
akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
BAHANE BU.PİRİNÇTEN BAŞKA YİYECEK BİRŞEY YOKMU.AFRİKA BİR BARDAK SU İÇİN NERELERE GİDİYOR.SEN PİRİNCİN DAVASINI AÇIYORSUN.ÇOK ŞÜKÜR KARNIN DOYUYORSA SORUN YOK.HEMDE YÜKSELMESİ YURT DUŞINDAKİ DAĞALANMADAN DOLAYI KARDEŞ.
mehmet bize söyleyecek söz bırakmamış teşekkürler mehmet
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 01:20   #10
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
1 aydır pirinçten yapılan hiçbir şey yemedim ve henüz ölmedim .... :-\ Kısa bir süre pirinç yemeyelim bu sıkıntılı zaman aşılıcak ama medya sağolsun hergün gıda krizindeymişiz gibi felaket tellacılığı yaptığı için millet de korkmaya başladı ....Ayrıca gıda malzemelerin de fiyat artışı sadece Türkiye'de değil dünya böyle bir dönemden geçiyor ...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)