![]() |
#1 |
![]() ![]() Tunceli'de PKK'lılara yönelik yapılan operasyonda 300 kitaplık bir kütüphane de bulundu. ![]() Tunceli'de güvenlik güçlerinin 7 PKK'lının öldürüldüğü operasyonun ardından Rabat Vadisi'nde yaptığı aramada 2 mağara, 2 sığınak ortaya çıkarıldı. ![]() PKK'lıların bir sığınak içinde kütüphane oluşturduğu, meşe ağaçlarını keserek iplerle birbirlerine bağladıkları görüldü. ![]() Kitaplıkta Türkiye'de bir çok ünlü yazar ve gazeteciye ait 300 civarında kitap ile onlarca dergi ve gazetenin de bulunduğu belirtildi. ![]() Ayrıca kütüphanede ele geçirilen kitaplar arasında dağdaki PKK'lıların KCK davalarını ve operasyonları takip ettikleri de ortaya çıktı. ![]() 'KCK dosyası' adlı kalın bir kitabın da yer aldığı belirtildi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() doğruya doğru hangimizin evinde 300 kitaplı bir kütüphanemiz var?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Geçenlerde başka forumda bu Uludere olayıyla ilgili pkklıların telsiz konuşma konusunu açmıştım,kemalist atatürkçü türkçü artık ne menem şeyse bu yapıdaki pörsümüş beyinler ''pkklılar bu kadar düzgün konuşmayı nerden öğrenmiş tdk falan mı'' gibisinden haberi yalanlıyorlardı kendilerince.Yani haber yalan,pkk sevinmedi,ee haliyle pkk üzüldü durumu çıkıyor ortaya.
Sanıyorlar ki bunlar hiç okumuyor,pkk nın,kck nn tüzüğü yok,maddeleri yok, 1. hamurdan en sağlamından kitapları dergileri yok. Bize bir terörist teslim olmuştu,inine götürdü,çıkan dergi kitapları görseniz yok böyle bir şey.En kalitelisinden en sağlamından en renklisinden. Bu pkklılar bu kemalistlerden bin kat daha fazla okuduğu bell,,ama kafa yapıları aynı okusalarda okumasalarda. Amaç aynı olduktan sonra ha kemalist olmuş ha pkklı arada çizg ibile yok aynı.Aynı demek bile saçma 1 bütün sonuçta. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bir sürü üniversite terk şu an dağda hepside zehir gibi çocuklar. Ama eskiye nazaran ünilerden dağa çıkış azalmış eskiden daha fazlaymış.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|