AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-03-2011, 15:07   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart PKK, otobüsü yolcularıyla yakmak istedi !
PKK, otobüsü yolcularıyla yakmak istedi

PKK'nın seçim öncesi gerginlik çıkarmak için Diyarbakır'da planladığı facia ucuz atlatıldı. Dicle Üniversitesi'nin personel otobüsünü, yolcularıyla birlikte yakmak isteyen yüzü poşulu 4 gösterici başarılı olamadı. Örgüt yandaşlarının otobüse attığı molotoflardan biri şoföre isabet etti, diğerleri ise personel tarafından söndürüldü.

Terör örgütü yandaşları, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi özellikle büyük şehirlerde sansasyonel eylem peşinde. Planlanan bu eylemlerden biri dün Diyarbakır'da sahnelenmeye çalışıldı. PKK sempatizanları, durdurdukları Dicle Üniversitesi personel otobüsünü ve içindekileri yakmak istedi. Yüzü poşulu 4 göstericinin attığı motolofların biri şoföre isabet etti. Çıkan yangın büyümeden personel tarafından kısa sürede söndürüldü. Olay yerinde incelemelerde bulunan Diyarbakır Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, "Açıkça şoförü yakmak istemişler. Direkt insana kast ediliyor. Buradaki güvenlik önlemleri ile ilgili çalışıyoruz." dedi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesi Fiskaya Mahallesi'nde yüzlerini poşuyla kapatan 4 kişi, ellerindeki molotofkokteyllerini göstererek Dicle Üniversitesi'nden şehir merkezine gelen Temür Mutlu idaresindeki otobüsü keskin virajda durdurdu. Göstericiler, kimlik kontrolü yapacaklarını belirterek şoförden kapıyı açmalarını istedi. Şoförün kapıyı açmaması üzerine otobüsün ön camına bir molotofkokteyli atan göstericiler, aracın ön kapısı açıldıktan sonra bir molotofkokteylini de içeri atarak kaçtı. Şoförün tutuşan elbiselerini söndüren yolcular, otobüsün arka kapısından çıkarak yanma tehlikesini atattı. Olay yerine gelen polis ekipleri 4 saldırganın yakalanması için operasyon başlattı. Bölgenin konum olarak saldırıya çok müsait bir yer olduğunu belirten Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, "Araçlar burada inerken de çıkarken de yavaşlıyor. Açıkça şoförü yakmak istemişler. İnşallah saldırganları bulacağız. Bir önceki saldırıda, buradaki halk otobüsü şoförünün ayağından yukarısı yandı. Biz de burayla ile ilgili çalışıyoruz." diye konuştu.


http://www.haberpan.com/haber/pkk-ot...-yakmak-istedi

 

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-03-2011, 15:08   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Asi gene bir kılıf bulur yok devlet yok istihbarat diye...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-03-2011, 15:28   #3
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Yahudi babalarının emirlerini uyguluyorlar değiştirilmiş Tevratta "yakın" emri var... Bunlarda birer mesaj niteliği taşımakta işin terör kısmını elbette eleştireceğiz ve kınayacağız bu şerefsizlerin yaptığı her işte bu var ancak nasıl bilinçaltı mesajlarda beynimiz yıkanıyorsa terör eylemlerinde de kullanılan yöntemler bile bir mesaj niteliğinde...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım